Xbox internet nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni magamnak egy Xbox One-t, de nálunk nincs internet. Pontosabban van, csak fél óránként elmegy, és ha jó is akkor is kb. 5 Mbps a max sebesség. (Senkinek nincs jobb a faluban.) Viszont így nem tudom hogy használható lenne-e. Működik offline üzemmódban is? Amik vannak rá lemezes játékok azok használatához kell normális internet?2019. aug. 29. 15:52
1/3 anonim válasza:
Kell net mindenképp mert a lemezen az 1.0 jatekverzio van es altalban mar az elso nap kijon hozza frissítés
2/3 anonim válasza:
Én 1Mbps-es neten is használtam már. Na nem a 80 gigás játék letöltésére, de még Live-ra is viszonylag rendben volt (persze ha szakad, akkor arra nem olyan jó).
Letöltésekhez, frissítésekhez kell mindenképpen net (ha van frissítés, el sem indul addig), de amúgy offline is használható.
3/3 anonim válasza:
A gép legeslegelső indításakor kell hozzá internet. Legalább 3/0,5Mbps-et írnak ha játszani is akarsz. A legeslegelső indításkor (és utána kb 3 havonta - ha felmész online) le kell frissíteni a rendszerszoftvert ami sok GB is lehet (legalább is az első, utána inkább kevesebb mint 500MB). Elvileg hacsak nem online játszol a gép intézi az újracsatlakozást így ha ott hagyod akkor előbb utóbb átjutsz rajta. Offline üzemmód van, lemezes játékok mind játszhatók úgy is viszont manapság a legtöbb játékot úgy írják meg, hogy elég bugosak és sok GBos frissítések jelennek meg hozzá később. Ha kikapcsolod az automatikus frissítést a játékokra (a rendszerszoftverre nem lehet) akkor nem kötelező letöltened hozzájuk semmit... hacsak el nem indítod el őket miközben online vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!