Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem lehet megváltoztatni...

Miért nem lehet megváltoztatni az Address Reservation-ba beírt adatokat Archer C5 routerben?

Figyelt kérdés

A router adatai: TP-Link AC1200 Archer C5

Firmware Version:3.16.0 0.9.1 v600c.0 Build 180124 Rel.28919n Hardware Version:Archer C5 v4 00000004

Üzembehelyezéskor simán ki tudtam tölteni az address reservation táblázatot. Néhány heti használat után mödosítani kellett volna benne valamit, de nem engedi meg sem a módosítást, sem az új IP-Mac összerendelést sem.

Egy pillanatra megjelenik amit ki kellene tölteni, aztán szürkévé válik, és a szürke területen nem fogad el semmilyen billentyű vagy egér műveletet. Nem lefagyás, mert ahol nem szürke, ott továbbra is kezelhető.

Ha valaki használ ilyet, kérem írja meg, hogy nála működik-e, illetve ha tudja a megoldást, írja le. Van-e rá esetleg software frissítés?

2019. aug. 26. 23:29
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

Gyári firmware nincs újabb. OpenWRT viszont van rá.

[link]

De ha fontos a garancia, előtte vedd fel a kapcsolatot a TP Link supportal. Hátha ismert hiba és a javítása folyamatban van.

[link]

2019. aug. 27. 08:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Irtam a TP-Link supportnak, de eddig semmi válasz. Szoktak válaszoni?

Megnéztem az openwrt-t, de egy tizedét sem értem, amit ott olvastam. Nem merek nekiállni hiányos angol tudással.

2019. szept. 6. 00:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Kaptam választ a TP-Linktől. Küldtek egy frissítést is, de nem tudom, hogy az Address Reservaion hibáját javították-e benne, vagy a NAT-olás assúságát, vagy mindkettőt. Még nem tudtam feltölteni a frissítést, mert állandóan használatban van a router.

Ha van valakinek hasonló problémája, szívesen elküldöm a frissítést, ha megadja az címét.

2019. okt. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!