Adott egy gtx 1060 (6gb) (proci: ryzen 5 2600). Ill egy 144hz-es AOC C24G1 monitor . Futna pl. a pubg?
Az lenne a kérdésem hogy Ezzel konfiggal használható lenne e a monitor? Lag nélkül, Full HD-ban? Természetesen G-sync-el.
Ill valaki írta árukeresőn hogy 1070-es vga-val (ez lenne elméletileg nekem is, csak nem tudok dönteni), g-sync compatibility üzemmódban, és a töltőképernyő, meg a főmenü villódzot. Meg valaki azt is hogy ghostingolt. Nagykn megköszönném ha olyan írna, akinek ilyen monitora van.
Na egy gyors meccs alapján Paradiseban 100-180 FPS között ugrált, átlagban valahol 135-140 körül lehet inkább, de sok helyen megvan a 144 FPS. Konkrétan mindig elfelejtettem mérni, sry :)
Az indokolatlan FPS drop pedig 1080 és 2070 esetén is megvan, főleg Vikendin. Se a kártya és se a CPU nem pörög 100%-on, és senkinek se.
Ennek ellenére ha nem teszem be indítási opcióként a 144 Hz-et, akkor 200Hz-en játszom, de teljesen mind1. Érzetre ugyan az, max ha több lenne az FPS. Régebben volt rendes g-synces monitorom, de nem sokáig használtam. Jó dolog, főleg ha kevesebb FPS-e van az embernek, de engem valahogy nem nyűgözött le. Nem tudom, hogy monitor függő-e, de nekem ez is és ezelőtti is, mikor bekapcsolt a g-sync elsötétült egy pillanatra, ami számomra zavaró, de nem emiatt nem használom. Egyszerűen nem érzem a szükségletét. Lehet személyes hülyeségem, de ez van... :) Egyedül akkor zavaró, ha valóban nagyon kevés az FPS, mondjuk 60 körüli, de az azért ritkán van. Sok esetben egyébként hiába mutat a pubg esetén is jóval nagyobb FPS-t, egyszerűen szaggat, mintha az embernek lenne kb 10 (ismétlem eu inkább csak Vikendire jellemző, többi mapon csak néha leesik aztán vissza is áll). Egyébiránt a 1070 G1-em OC módban van, 16GB DDR4 2133 MHz RAM (videók alapján 3000 MHz körüli már számottevő FPS jelent). Windows 10-et lehető legjobb tudásom szerint optimalizáltam, nvidia settingsben is beállítottam hogy teljesítménycentrikus, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!