Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy gtx 1060 (6gb)...

69Dave69 kérdése:

Adott egy gtx 1060 (6gb) (proci: ryzen 5 2600). Ill egy 144hz-es AOC C24G1 monitor . Futna pl. a pubg?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy Ezzel konfiggal használható lenne e a monitor? Lag nélkül, Full HD-ban? Természetesen G-sync-el.

Ill valaki írta árukeresőn hogy 1070-es vga-val (ez lenne elméletileg nekem is, csak nem tudok dönteni), g-sync compatibility üzemmódban, és a töltőképernyő, meg a főmenü villódzot. Meg valaki azt is hogy ghostingolt. Nagykn megköszönném ha olyan írna, akinek ilyen monitora van.

2019. aug. 24. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Beállitás függő.. 1060 6gb nem tudja FHD ban sem futtatni 144fps el (gondolom ez a cél 144hz es monitorral) ultrán.
2019. aug. 24. 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Inkább 1070-el futtatnám, FHD-ban. Beállításoknál csak egy pár lenne highon (a többi very low-on, a több fps-ért, meg amúgy se szoktam mindent ultrára venni, nem szeretek úgy játszani...). Csak bizonytalan vok még a vásárlásban.
2019. aug. 24. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:
*1070
2019. aug. 24. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A játék optimalizálatlan, ezzel nem lehet mit kezdeni. Én 1070-en nem tudom tartani a 144 FPS-t. Pedig a textúra mediumon van és az anti aliasing highon vagy pedig medium (mikor hogy), minden más very low. Olyan dropok vannak, hogy néha kb 45 FPS-sel játszok, főleg Vikendin nagyon rossz. Mikro lagg pedig természetes. CPU(i7-6700) és kártya se pörög 100%-on, RAM pedig van bőven, játék SSD-n. Én egy 240 HZ-es (AW25128hf) monitoron játszok, magas overdriveon hatalmas ghosting van. Kicsit utánajártam, hogy mégis hogyan lehet kiköszöbölni és megtaláltam, hogy kisebb HZ-re kell venni. Tehát vagy 200 vagy 144 HZ-en játszom a PUBG-t. Te monitorod esetén nyilván nem feltétlen hangzik jónak az a megoldás, de azt csak meg tudom erősíteni, hogy sokkal jobb érzés 60 HZ után még ha nem is feltétlen van meg a 144 FPS. Átlagban egyébként talán 100-170 között ugrál körülbelül. Néhol képes kiköhögni nagyobbat, de egyes helyeken pedig hatalmasat tud esni. Amúgy is ugrál össze vissza, főleg gyorsd egérmozgatásnál. Legközelebbi játéknál, ha nem felejtem el benyomok egy MSI afterburnert, aztán írok egy átlag FPS számot :)
2019. aug. 24. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a konkrét választ. Maradok a 144Hz-nél! Pacsi
2019. aug. 26. 12:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy te használod ezt a G-sync-es cuccost?
2019. aug. 26. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Na egy gyors meccs alapján Paradiseban 100-180 FPS között ugrált, átlagban valahol 135-140 körül lehet inkább, de sok helyen megvan a 144 FPS. Konkrétan mindig elfelejtettem mérni, sry :)

Az indokolatlan FPS drop pedig 1080 és 2070 esetén is megvan, főleg Vikendin. Se a kártya és se a CPU nem pörög 100%-on, és senkinek se.

Ennek ellenére ha nem teszem be indítási opcióként a 144 Hz-et, akkor 200Hz-en játszom, de teljesen mind1. Érzetre ugyan az, max ha több lenne az FPS. Régebben volt rendes g-synces monitorom, de nem sokáig használtam. Jó dolog, főleg ha kevesebb FPS-e van az embernek, de engem valahogy nem nyűgözött le. Nem tudom, hogy monitor függő-e, de nekem ez is és ezelőtti is, mikor bekapcsolt a g-sync elsötétült egy pillanatra, ami számomra zavaró, de nem emiatt nem használom. Egyszerűen nem érzem a szükségletét. Lehet személyes hülyeségem, de ez van... :) Egyedül akkor zavaró, ha valóban nagyon kevés az FPS, mondjuk 60 körüli, de az azért ritkán van. Sok esetben egyébként hiába mutat a pubg esetén is jóval nagyobb FPS-t, egyszerűen szaggat, mintha az embernek lenne kb 10 (ismétlem eu inkább csak Vikendire jellemző, többi mapon csak néha leesik aztán vissza is áll). Egyébiránt a 1070 G1-em OC módban van, 16GB DDR4 2133 MHz RAM (videók alapján 3000 MHz körüli már számottevő FPS jelent). Windows 10-et lehető legjobb tudásom szerint optimalizáltam, nvidia settingsben is beállítottam hogy teljesítménycentrikus, stb.

2019. aug. 28. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!