Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemez kérdés (? ) (lent)

Merevlemez kérdés (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy 500 gigás vinyóm, 2 partícióra osztva, C amin az oprendszer van, és D amin a többi dolog.

Kezd kevés lenni ez az 500 giga, és vennék egy egy terrás vinyót még. A kérdésem hogy ezt csak simán csatlakoztatom az alaplapra és az 500 gigás megmarad 2 partíción és van a másik egy terra ami egy egész partíció.

Szóval kell vele bíbelődni vagy csak megveszem, bedugom, és pakolok rá?

Köszi a válaszokat :)

2010. júl. 13. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Utóbbi. Általában ezek már partícionáltak, maximum formáznod kell (ezt megcsinálhatod az oprendszer lemezkezelőjében), aztán pakolhatsz rá.
2010. júl. 13. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
De jól megy valakinek :D Nekem még bőven elég az a 110 gigás is ami van :)
2010. júl. 13. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:

:) Sok filmem van és most találtam egy gyűjteményt a neten amin az összes Bud Spencer és Terence Hill film rajta van és hát 200 giga :S

És ha már lúd akkor ugye legyen kövér :)

Köszi a válaszokat :D

2010. júl. 13. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát... Azért nem olyan egyszerű, hogy bedugod, azután máris megy... Előtte az egyik oldalán lévő jumpereket slave-re kéne állítani. De ha ezt már tudtad akkor én kérek elnézést.

További szép napot! H.G.P.3.

2010. júl. 13. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Az az a kis bigyó amit hátul a kivezető tüskékre kell rátenni?:)
2010. júl. 13. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Már jó pár merevlemezt helyeztem üzembe, csak simán csatlakoztatod az alaplaphoz, ha nem látszik sajátgépben akkor Számítógép kezelésnél iniciálod/formázod.
2010. júl. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!