Érdemi előrelépés egy Radeon RX 480-ról egy GTX 1070Ti-re váltani?
Most már mindegy mert megtörtént csak kérdezem
Egyebek CPU RAM maradtak de mivel gen 6 i7 és 32 GB DDR4 ram van így ezek maradnak is
"Csak ha ilyen 90 ezer körül vetted“
1. nem árban kérdeztem arról szó se volt. teljesítményben. hogy jön ide az ár?
2. mi?? 90.000????? 60-ért vettem. nem, ne is kezd a savanyújóska effektust hogy akkor az nem is az meg bányász volt stb.. a fenét. csak egy jó céges haver kellett hozzá meg egy német kamionos.
"Egyébként meg úgy jön ide az ár hogy "megéri-e""
És én ezt hol kérdeztem? Hm? Hol tettem fel ezt a kérdést? Idézd már be!
Meg nem is az hogy rá tud keresni, hanem élőben is láthatja ha mondjuk elindít egy játékot...
Nem kéne flegmázni másokkal, azért mert egy kérdésre amire tudod a választ válaszoltak, és tettek hozzá még egy segítő szándékú megjegyzést.
Szerintem a kérdezőnek nincsenek olyan ismerősei (barátai?) akikkel megoszthatná az "örömét".
Így elújságolta itt az oldalon, ne bántsátok ezért nem tehet róla.
Egyébként én sem értem, hogy mi célból született ez a kérdés. De hogy megnyugodjon a kis lelked: IGEN! nagyon jól döntöttél haver! Mega giga géped van most már, a kedvedért bontottam egy pezsgőt és egy rózsafüzért is elmorzsoltam már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!