Melyik jobb a 2 videokártya közül?
Figyelt kérdés
Szeretnék videokártyát vásárolni, max 60 ezer Forint értékben.
Ezt a 2-öt találtam:
Ezt leginkább haver ajánlja: Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB, 128bit, GDDR5
Amit én néztem ki:ASUS Radeon RX 550, 4GB, 128bit, GDDR5
Amióta gépem van, mindig Radeonom volt.
2019. aug. 20. 15:37
1/19 A kérdező kommentje:
Proci: INTEL I3 8100
RAM: 16GB DDR4 2400MHZ
ALAPLAP: ASUS PRIME B360M-K
HÁZ: ZALMAN Z3 PLUS WHITE
2019. aug. 20. 15:40
2/19 P.O.C. válasza:
Igazából egyiket se ajánlom. Az RX 570 csak pár ezerrel drágább ezeknél, mégis köröket ver rájuk.
3/19 anonim válasza:
550\1050ti nem egy árkategória megközelítőleg sem, nem igazán értem a dolgot. +1 az 570 re, 4gb s modell 45 ezer körül van és jó 80 százalékot ráver az 1050ti ra. 580 is van 60 ezerért, ez a kettő most messze a legjobb vétel ebben a kategóriában.
4/19 A kérdező kommentje:
köszsönöm, pont most nézem az Rx570 lesz. :) Köszönöm :)
2019. aug. 20. 16:11
5/19 A kérdező kommentje:
2019. aug. 20. 16:19
6/19 anonim válasza:
Hűtésben, és gyári órajelben térnek csak el, maga a gpu ugyanaz minden 570 nél(mármint igaz ez minden más típusra is). A strix a kettő közül jobb, expedition egy olcsó variánsnak indult(strix meg a középe-teteje kb az asusnak-de inkább a teteje), az expedition olyan mint az msi armor modelljei. Régi kártyák, azért vannak össze-vissza árazva, a boltok már csak próbálják kiszórni őket.
7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor a strix-et veszem :)
2019. aug. 20. 16:26
8/19 anonim válasza:
Haverodnak meg mutass ehy fityiszt :)
9/19 P.O.C. válasza:
Már a dobozán is olvashatod, hogy a drágábbat Non-stop használatra tervezték. Gondolom jobb minőségűek az alkatrészek e-miatt. De szerintem csak bányász gépek és net cafe gépeknél releváns ez, ahol nem igazán vannak kikapcsolva a gépek.
Valószínűleg az olcsóbbik is hamarabb avul el, mint hogy tönkre menjen.
Biztos vannak órajel különbségek is, azt meg tudod nézni az Asus honlapján.
10/19 anonim válasza:
35 ezer körül mennek most használtan a GTX970-ek. Azok is kb. ugyan azt tudják, vagy talán egy nagyon picit gyengébb. Szerintem egy ilyen jobb vétel. (Én már vagy 15 éve nem vettem újonnan GPU-t, egyszer sem bántam meg. Egy olyan kártyám volt ami kb. fél év használat után elszállt (HD6970), pár ezerért reball-oztattam, utána még ment nálam 1 évet és továbbpasszoltam haveromnak akinek azóta is jó még.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!