Hlinyánszky Gábor kérdése:
Melyik HDD-t ajánlanátok olyan "szerverhez" amin egy program fut 24/7-ben?
Figyelt kérdés
A program arra szolgál, hogy kártya adatokat tároljon egy hotel ajtajaihoz, hogy a vendég ki és be tudjon menni. A régi egy hitachi volt 500gb-os 7200RPM. Más adatom nincs róla. Én western digitalt használtam eddig minden magángépemben én arra hajazok.2019. aug. 17. 14:14
1/3 Argloss válasza:
2db NAS merevlemez RAID1-ben. (pl.: Seagate Ironwolf / WD Red)
2/3 anonim válasza:
WD az utóbbi években mindenhol alul szerepelt a felhőtárhellyel foglalkozó cégek statisztikáiban.
Legkevesebb meghibásodással a Hitachi és a Seagate volt.
3/3 anonim válasza:
Ezek elég fontos adatok, én is a Raid 1-et javaslom.
Lehetnek akár 5400rpm-esek is, gondolom, nem kell sebességrekordokat döntögetni.
WD, Seagate, Toshiba, tök mindegy. Nagyjából mindhárom ugyanakkora valószínűséggel megy tönkre (szóval 50%, vagy tönkremegy, vagy nem ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!