60 hz monitor overlockolás biztonságos?
De ugye nem direktbe 70-re rakod? Úgy nem biztonságos.
1-esével haladj felfelé, hisz lehet a tied már a 65-öt sem bírná és ha 70-75-re felrakod az gáz lenne neki.
Mihest bármi furát látsz lépj egyet vissza, de én azt mondom inkább kettőt, az 100% biztonságos. Tehát 68-on látsz csíkokat vagy bármit, én 66-ra raknám vissza, az tuti biztonságos. Procinál is így szokták javasolni.
"De ha a felbontást leveszem akor kevésbé terheli?"
Elvileg alacsonyabb felbontáson több hz-t bír(hat).
Tehát attól függ hogy hogy érted a kérdést...
Pl FHD-n bírna 70hz-t és HD-n 75-öt, akkor ha HD 75-ön üzemelteted akkor nem vagy előrébb, viszont ha HD 70-en üzemelteted, mivel akár 5-tel többet is bírna, így igen kevésbé terheli.
"És menyivel röviditi le az élettartalmát?"
Ez kb olyan mint hogy valaki cigizik, mennyi évet lop el tőle az a káros szenvedély. Nem lehet megválaszolni normálisan, biztonságos OC esetében elhanyagolható, figyelembe véve hogy egy monitor rengeted ideig jó, sejtem hogy 10-15 év múlva úgyis másikad lesz, tehát mind1 nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!