Xeon 3450 budget gamingre?
szóval kinéztem egy ilyen processzort, és mennyit fogyasztana kb. hogyha ilyen 4 gigahertzre oc-zom?
drasztikusan megnöveli a fogyasztást?
még nem vettem meg, tutorial alapján leoc-om, hogyha nem fogyasztana sokat... 95 W a gyári tdp-je... annyi, mint a mostani fx 6300amé.. azt lecserélném xeonra
mit gondoltok?
vennék egy alaplapot is 15 ezerért...
elvileg kihajt simán egy rx 580 8 GB-ot
Nem tudom mennyit fogyasztana, de azt így nem is lehet megmondani, minden csip más, és a tdp nem egyenlő a wattal. Pl i9 9900k 95W tdp-s de simán kihúz 150-160W-ot boost során, és úgy tudom alapból boostol.
De biztos kell neked az a 4GHZ? Milyen videokártyád van? 3.5 körülre tenném én személy szerint mert az a legtöbb esetben elég, biztos nem is fogyaszt olyan sokat, nem feltételezem azt hogy pl gtx1080-od van amikor ilyen procit nézel hogy kelljen akkora OC.
"elvileg kihajt simán egy rx 580 8 GB-ot"
Akkor gondolom max RX580-od van vagy hasonló,
https://www.youtube.com/watch?v=7IDVoKpXbMc
Neki 3.8GHZ, és van még benne tartalék, hisz a proci csak 50% körül van, bár a 3.5-öt úgy mondtam hogy ilyen gtx960/1050ti-re gondoltam hogy maximum lehet neked ha már régi xeont nézel.. :D 3.5 valószínűleg elég így is és akkor nem kell aggódnod a fogyasztás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!