A GeForce GTX 1660 & Ti videokártyák aszinkron architektúrájúak?
Figyelt kérdés
Jövőbiztos játékgépet szeretnék ezért sokak tanácsára NVIDA kártyát választottam. Viszont aszinkron arch-jút szeretnék emiatt. Először sima 1660-at akartam, mert azt hittem az aszinkron, de páran mondták, hogy csak a Ti verziója szinkron. Van aki azt mondta az sem. Melyik igaz?2019. aug. 16. 19:06
1/5 anonim válasza:
Mindegyik új Nvidiás kártya Turing Architectúrával készült, tehát aszinkron aechitectúrájúak.
2/5 anonim válasza:
Csakis Nvidia fanboyok ajánlhatnak Nvidiat ha valaki jövőbiztos gépet akar. :"D
Már nem azért de nézzük már meg 2 év alatt mely kártyák teljesítménye lett lényegesén jobb annak ellenére hogy egykor közel egy szinten voltak: GTX 1070 vs Vega 56 vagy GTX 1050 vs RX 560 bár most már az RX 580 is láthatóan jobb picit mint a gtx 1060.
Én egy RX 5700 at ajánlanék mert nem sokkal drágább mint egy 1660 TI de jóval erősebb és jó eséllyel a jövőben még inkább elhúz. Már csak a 8 giga Vram miatt is szemben a 6 al
3/5 anonim válasza:
#2 Hiaba erosebb ha sok jatekot leginkabb nvidiara keszitenek. Ezert ajanlom inkabb nvidiat mert AMD-t felevente cserelgetni kell mert semmilyen optimalizalast nem kap es a drivere is botranyosan rossz
4/5 anonim válasza:
És megjött az nVidiás 16%-os barátunk, újabb megdönthetetlen érvekkel!
5/5 anonim válasza:
Srácok, mi is volt a kérdése a kérdezőnek?
Megkapta a választ. Igen, sajnos a 16 százalékossal nem lehet vitázni, mert fanboy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!