Videókártyám kicsit nagyon melegszik vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Asus Strix RX 560 4GB-ról lenne szó. Rainbow Six Siegében high grafikán 75°C-os. Ez a maximum. Ez soknak számit? Más játékokban nem megy ez fölé. Múltkor 73°C volt a maximum de most feljebb is ment.2019. aug. 15. 18:09
1/5 anonim válasza:
Nemtudom, de nekem amikor nekiállt gyengélkedni, letöröltem róla a port belül, utána megint jól működött, egy próbát megér.
2/5 anonim válasza:
Lényegében teljesen normális, 85°C alatt normális (biztonságos) értéknek mondható GPU esetén.
Ha nagyon zavar, porold ki a gépházat+hardvereket, illetve csinálj egyedi ventilátor profilt a kártyádnak. Az utóbbira vannak különböző programok, én az MSI Afterburner-t ajánlom.
3/5 A kérdező kommentje:
MSI-t aktivan használom játékoknál. A gépházam eléggé tiszta. Nem porosodik mivel jó helyen van. Videókártya sem porosodott szóval nem tudom :D
2019. aug. 17. 14:59
4/5 anonim válasza:
Ami teljesítményt ad le az hőt is termel ennyi az egész. Amúgy az amd kártyák mindig jobban melegednek azért is ilyen magas,de semmi baja nem lesz tőle.
5/5 anonim válasza:
Videokártyánál teljesen normális terhelés alatt a 75 C.
Az enyém most épp 63, de csak internetezek és nem játszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!