Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miből lehet megtudni hogy egy...

Miből lehet megtudni hogy egy adott tipusú DVD milyen minőségű?

Figyelt kérdés
Az áron kívül miben különböznek a különböző gyártmányok (maxell, tdk, verbatime, jvc, stb....) Konkrét (számosítható) adatok érdekelnek nem magánvélemények meg városi legendák
2010. júl. 12. 23:16
 1/8 Oberle Gábor ***** válasza:
2010. júl. 13. 20:37
 2/8 Oberle Gábor ***** válasza:
Vagy: [link]
2010. júl. 13. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi esetleg valami magyar?
2010. júl. 14. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:
A nero discspeed elinditod:start menübe nero/nero toolkit/nero discspeed.Aztán ott a lemez infó fülnél a mid kódot/média kód/ felirod és rákeresel a googléba.
2010. nov. 23. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én igazából a különbséget nem nagyon észleltem eddig. Írtam már sokfélére TDK, Maxell, Sony, Tescos nevenincs de még az is jó volt. Most HP-t használok. 40 Ft/db áron rendeltük haverokkal összefogva a netről és szuperjó, meg olcsó is volt, én elégedett vagyok vele.
2010. nov. 23. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
hp az jó minőségű lemez volt, sajnos már kifutott tétel nem lehet rendelni.
2010. nov. 23. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság nagyon sok DVD-ről (TDK, Maxell, Verbatim) eltűnnek az adatok. Jópár teljesen karcmentes és leglassabb sebességgel írt DVD-t egyik napról a másikra nem olvasta be egyik pc és egyik asztali DVD sem. Ezt hívják úgy, hogy adatvesztés. Ha valakinek van lehetősége akkor minden fontos adatot külső vagy belső merevlemezem vagy flash meghajtón (memória kártya, pendrive) tároljon. És minden legyen 2 különböző adathodozón elmentve, hiszen ami elromolhat az el is romlik. Kérdésedre válaszolva: egyik írható DVD sem jó minőségű manapság.
2010. nov. 23. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet hogy HP-t már nem lehet rendelni. Mi még kb 1 éve rendeltük nagy tételben és nekem még van belőle. Lehet hogy azóta már nem lehet.
2010. nov. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!