Ez normális hőmérséklet vagy elszúrták a pasztázást a gyárban?
Figyelt kérdés
GTX 1080 Gigabyte G1
80fok max terhelésen.
Sharkoon TG5 ház, +felül van még 2 venti.
Novemberben vettem, amikor az utolsó darabok az RTX-ek miatt tök olcsóak voltak, viszont soha nem néztem meg a hőmérsékletet. Ekkora hűtővel ez normális?
2019. aug. 9. 20:20
1/4 anonim válasza:
Normális, a legtöbb 1080 70-80 fokon üzemel, 83-on pedig elkezd visszavenni a teljesítményből.
2/4 anonim válasza:
Hát én kerestem egy tesztet erről a modellről és elvileg nem nagyon kellene 70 felé mennie bár ők 22 fokos szobában tesztelték ha neked 30 is van ilyen melegben otthon akkor a 80 nem para.
Azt nem mondanám mondjuk hogy minden 1080 ennyin üzemel. Nekem a Rog Strix 1080 60 felé is alig ment még.
3/4 anonim válasza:
Csak felul van venti? Egy kellene lentre ami besziv, egy fentre ami kifuj.
4/4 anonim válasza:
Ennyit ér a Gigabyte vga rossz a hűtés rajta,nálam a Rog 1080ti soha nem ment még 65 fok fölé pedig kapja az ívet rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!