Mi lehet a baj? Windows XP betöltő képernyője előtt a következőt írta ki:"Reboot select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. "
Szombaton este kikapcsoltam a gépet. Aznap nem volt semmi baja. Vasárnap reggel, mikor beakartam kapcsolni, ezt írta ki.
Azóta többször újraindítottam, de ugyanez... Én merevlemez problémára gyanakszom... Ha esetleg "behalna" a "vinyóm" az adatokat valahogy ki lehetne szedni?
szerintem csak egyszerűen kicsusszant egy kábel, és most kontakthiba miatt nem kap áramot...
megnézheted a biosban is, hogy felismeri-e a merevlemezt
18:31
A BIOS-ban a "MAIN" fülnél van 6 sor. SATA 1, 2... 6 és csak a 4, 5-nél van a két DVD-író. Az 1,2,3 és 6-hoz "Not Detected" van írva...
Azért szerintem az is megérne egy próbát, hogy beteszed az xp lemezt arról elindítod kiválasztod a javítókonzolt (asszem valahol j betűt kell majd nyomni) ott bejelentkezel
beírod hogy : fixmbr aztán meg hogy: fixboot c:
Köszi az eddigi válaszokat!
Az alaplap resettet hogy kell megcsinálni, és okozhat-e vmi gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!