Melyik tápegységet válasszam?
Figyelt kérdés
A közel 5 éves Chieftec 500w-os tápegységemet szeretném lecserélni egy újabbra. A mai napig hibátlanul üzemel , de már öreg és emiatt cserélni szeretném.
A konfig a következő:
Proci:Ryzen 5 2600
Vga:Aorus RX 570 4GB
Igazából csak ennyit írok mert ezek az alkatészek amelyeknek jobban kell a kakaó.:)
Ezeket a tápokat néztem a régi leváltására.
A kérdésem igazából az lenne , melyik érné meg jobban is miért ? Válaszokat előre is köszönöm.
Link a 2 tápegységről.
2019. aug. 8. 17:33
1/2 anonim válasza:
Én az FSP-t venném mert az leírás szerint halkabb meg azért azzal jobban lehet a jövőben fejleszteni is pl egy combosabb videókártyára és/vagy procira.
2/2 anonim válasza:
Ezek közül egyiket se, ha már tápot cserélsz, én Bitfenix Formula 550 alá nem adnám (a későbbi fejlesztést is figyelembe véve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!