Mit kellene cserélni, hogy egy új videokártyát használhassak?
jelenlegi konfig:
cpu: amd phenom ii x6 1090t
gpu: nvidia geforce gt 730
alaplap: gigabyte ga-890fxa-ud5
ram: ocz, 14gb ddr3
tápegység: atx 400 w
Az új kártya hd 6950 lenne, viszont maga a házba nem tudom betenni, sokkal nagyobb mint a 730 ezért szerintem egy új házat kellene venni. És maga a táp is kevés lenne már neki szóval azt is cserélni kellene szerintem. Ezeken kívül kellene-e még mást is cserélni? És mit ajánlanátok helyettük (maga a házra meg a tápra gondolok). Fontos számomra, hogy olyan legyen ami a leginkább optimális ár-érték arányban, mert nem szeretnék egy drágábbat megvenni ha nem tudom kihasználni. Ha ezeken kívül más igénye nincs annak, hogy használjam a hd 6950 kártyát akkor mi lenne az amit a leginkább kellene cserélni a jobb teljesítmény érdekében? Nem egy gamer számítógép de egy-két játékot azért szívesen játszanék rajta, jelenleg a videokártya miatt nem igazán tudok.
veszel egy ilyet és akkor egyéb dolgokra nem kell költened.erősebb is mint amit kinéztél,és új.
Szvsz én ebbe bedobnék egy HD6970-et és félretenném, mint korhű PC-t. Már most is 10 éves, még 10 múlva tök jó Win7 retro gamer PC lenne.
Ha rendes napi használatú PC-t akarsz, ennél jobbat is kapsz a fejlesztésre szánt keretből.
Én inkább ezt ajnánlom mint az 1050. Mostanra már erősebb az 560 na meg 4gb ram azért elég nagy előny mai játékoknál. Ez ugyanúgy kicsi méretű és fogyasztású kártya
Köszönöm!
Még annyi kérdésem lenne, hogy az 500 és az 550 watt között milyen különbség van amit tudok észlelni ha 550-est vásárolok 500-as helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!