Miért fagy le egyfolytában az új ASUS laptopom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hete vettem magamnak egy ASUS TUF Gaming FX504 típusú laptopot, infók róla: Proci: i5-8300H, VGA: Nvidia GTX 1060 3GB, 8 GB RAM, és 256 GB SSD.
A helyzet az,hogy ha játszom, (pl World of Warcrafttal), akkor lefagy, de olyan szinten,hogy a billentyűzet, sem az egér nem reagál, hiába várom vele, nem javul a helyzet, mindig csak a ki/bekapcsoló gombbal tudom újraindítani. Windowst frissítettem rajta 10-es 1803ról 1903-ra, de megint megtörtént,hogy lefagyott. Valaki valamilyen segítséget tud mondani?
Köszönöm szépen!
2019. aug. 7. 13:51
1/1 anonim válasza:
Valószínű,hogy túlmelegszik. Nézd meg valami monitorozó programmal a hőfokokat. Processzor,vga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!