Kinek ajánlanátok az i9-9900k Processzort?
Figyelt kérdés
Milyen felhasználásra?
Nekem egy i5-8400 hajt egy gtx 1080-at, ami állítólag bottleneckel, de így is tök jónak tűnik. Úgy hallottam, gaminghez alapból sem kell a legjobb processzor.
Ezért nem értem, hogy az i9-9900k-nak ki lehet a célközönsége?
#processzor #intel core i9-9900k
2019. aug. 7. 11:04
1/7 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlanám, mivel bucira veri a Ryzen 3900X, zabálja az áramot, melegszik is, és tömve van biztonsági résekkel. Mindezt jó drágán. Ráadásul fejleszteni sem tudsz később, mert a következő generáció már más foglalatot fog használni. Maximum azoknak lehet jó választás, akik Intel processzorra optimalizált programokkal dolgoznak.
2/7 anonim válasza:
Mindenkinek akinek stabil processzor kell játékra.
3/7 anonim válasza:
Valakinek akinek marha sok pénze van és főleg Intel támogatott programokat/játékokat használ. Magyarul nagyon nagyon kevés embernek. Kétlem hogy a 8400 nagyon bottleneckelne max 1080p alatt
4/7 anonim válasza:
Annak akinek a jelenleg kapható legerősebb proci kell gaming-re és nem sajnál kifizetni érte rohadt sok pénzt. A 3900x pedig csak több magos teljesítményben veri el ami nem meglepő a +4 maggal. Egy magon még mindig le van maradva és jelenleg 40 ezer forinttal többe kerül, ami miatt nem hiszem hogy egy fokkal is jobban megérné mint az i9.
5/7 anonim válasza:
#4 +1(nem izgat az amd fanatikusok lepontozasa)
6/7 anonim válasza:
Megosztod velünk, hogy mit jelent az, hogy stabil (ebben az esetben az, hogy stabilabb, mint a ryzen)?
7/7 anonim válasza:
Jól le lettem pontozva pedig egyik cégnek sem vagyok az elvakult rajongója. Csak annyit mondtam hogy ha a 9900k túlárazott 145-ért, akkor a 3900x is az 188-ért. Szerintem mindkettő felesleges gamingre, egy 3600 vagy egy 8700k éppen elég. Egyébként valami idióta odaírta árukeresőn a 9900k alá hogy egy lassú szar meg a 3900x hogy agyonveri mindenben azonos áron, hát ez nem igaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!