Ezt hozzá tudom kötni a számitógéphez is?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy ilyen soundbar-t: Samsung HW-K335 2.1 ( [link] Olvastam, hogy van rajta usb port, azon keresztül egy usb kábellel hozzá tudom kötni a pc-mhez?2019. aug. 5. 20:50
1/2 anonim válasza:
Kereső:
első találat a gyártó oldala:
onnan elérhető a termék kézikönyve:
amiből kiderül:
* PC-t USB-n keresztül nem köthetsz rá, mert mind a Soundbar és mind a PC hosztként funkcionál (lásd: 19. oldal)
* Ha van a PC hangkártyájának digitális optikai SPDIF-kimenete akkor azon (digital audio in (optical) bemenetre), ha nincs, akkor a hangkártya fejhallgató-/vonalkimenetén (ez utóbbi esetben a soundbar AUX IN bemenetére) tudsz jelet küldeni a soundbarra (lásd: 18. oldal).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. aug. 6. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!