Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laggol a gépem kb minden...

Laggol a gépem kb minden játékban, pedig nem kellene neki. mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a processzor nem egy mai darab, de azért legalább egy minecrafttal megkéne bírkóznia, mégsem teszi.

Ez a konfig:

Alaplap: MSI 760GB-23P

Táp: Coolermaster 500W 80PLUS (RS-500-ACAB-B1

CPU: AMD FX-8150 Octa-Core 3.6GHz

Ram: 8GB 1600MHz

VGA: Sapphire RX560 4GB

SSD: Samsung 256GB

HDD: WD Black 1TB

A probléma az, hogy bármilyen játékkal játszok, rohadtnagy fps dropjaim vannak. Pl a minecraft fut 140-150 fps-el, de néha gondol egyet, és ilyen 5-10 másodpercig alig üti a harmincat. GTA V-vel ugyan ez, fix 60, aztán néha gondol egyet, és szenved 25-30 fps között. De a hearthstone, sims 4, minden, amit próbáltam, mind ezt csinálja. Mit tegyek?

WIN10 pro 64 bit, ssd-re telepítve, a játékok tökmindegy hogy hdd-n vagy ssd-n vannak, mert mindenhogy ez a hiba jelentkezik, videókártya driver a legújabb.

2019. aug. 3. 19:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kar volt intelt lecserelni erre a fosra
2019. aug. 4. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:

"A vége az lett, hogy Sherlock-nak lett igaza. Érdekes nem. Ezért érdemes volt leszólni. :) Ennyi idióta válaszolót !!"

Figyelj Sherlock, ha gyenge lenne a proci meg kevés lenne a RAM, akkor állandóan alacsony FPS számok jönnének, nem csak egy kis idö után. Aztán ki is derült, hogy túlmelegedés.

Ettől függetlenül tényleg egy fos prociról van szó.

2019. aug. 4. 09:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Gyenge, túlmelegedik, nem ugyan az a végeredmény szempontjából ? DE.
2019. aug. 4. 11:06
 24/24 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Nem lecsereltem a procit,hanem az elozo gepem eladtam, mert elkoltoztem, es most volt penzem masikat venni. Azt hittem hogy ez a proci ertelmes, 8 mag legalabb kepes arra, hogy elfuttason minimum egy hearthston-et, de megtanultam mar, hogy nem. Lehet hogy olcso volt, de ugyanugy selejt, mint az osszes tobbi ryzen elotti amd. Ujrapasztaztam meg vettem ra masik hutot, de igyis ugyan olyan otvar mint volt. Most ott jarok, hogy arulom jofogason az egesz proci alaplap kombot, hatha lesz meg egy olyan hulye, mint en, es megveszi. vettem bele ehelyett egy i7 4770-et meg + 8 giga ramot. remelem az mar ertelmes lesz. ha esetleg valaki random ratalal erre a kerdesre googleba, tanacsolom neki, hogy ne valaszokat keressen arra, miert lassu a proci, hanem dobja ki az egeszet a p*csaba es vegyen valami intelt..
2019. aug. 5. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!