Mitol kapcsolhat magatol ki a gepem?
Most kapott uj ,420 W-s tapegyseget. Elegnek kell lennie,nincs semmi extra a gepemben,korabban 350-essel is jol ment.
Hdd-k hibatlanok,100%osak.
Lehetseges ,hogy az eloszto kapcsol ki egy pillanatra?
Processzor olyan 60fok korul van,de a hutoje tiszta.
Vagy a 100%-os ,hibatlan HDD is kikapcsolhat?
Az elosztót letesztelheted úgy is, hogy bekapcsolt gépnél megmozgatod a csatlakozót, kábeleket.
Ha a tápod kiment/cserére szorult, akkor a hibás más hibát is okozhatott, de idősebb vagy sokat használt alaplapoknál előfordul a kondenzátorok felpüffedése. Ez többnyire a tápcsatlakozó közelében lévő nagyobb darabok esetében jellemző. A tetején nem egyenes, hanem kifelé púposodik, netán rozsda jellegű folyadék jön ki a bevágások mentén: + alakú bevágások.
Ezek a jellemzőek a váratlan kikapcsolás (vagy bekapcsolhatatlanság) vagy enyhe sistergő hang kapcsán.
Kicsereltem az elosztot.
A gepet szetszedtem ,megneztem a kondenzatorokat ,nekem inkabb T alakuak a bevagasok ,de nincsenek felpuffadva ,nem jon beloluk semmi. A processzor hutot megneztem,hasznalat kozben meleg,de nem mondakam forronak.
Igy kb 20 perc hasznalat utan ugy nez ki,hogy egyelore jo,bar maskor is random jon elo.
Nemtudom szamit e ,de a kikapcsolast online film nezes kozben es steam jatek telepites kozben tapasztaltam. Letoltes kozben 3x is. Ugye ez lehet veletlen ,mivel sok filmet nezek (egyertelmu ,hogy ha sokszor nezek akkor tobb ra az esely :D) es sokszor toltok jatekot,de lehet ,hogy fontos.
Ha a processzor miatt lenne ,akkor azert allna le ,mert eler egy bizonyos hofokot ,nem? Viszont 60-65fole terheles alatt se nagyon megy ,ezt azert is zarnam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!