Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért írja ki a GTA 5, hogy a...

Miért írja ki a GTA 5, hogy a Memória megtelt?

Figyelt kérdés
2db 8gb-s HyperX blu memóriám van.

2019. aug. 2. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Elég kevés infót adtál, de igyekszem azért értelmesen válaszolni.

Gyanítom, hogy csak akkor jön ilyen hibaüzenet, ha épp GTA V-tel játszol. 16GB alapvetően elég kéne legyen, de lehet, hogy van más futó progid is, ami zabálja a memóriát, és együtt már túl sok. Nézd meg a feladatkezelőben a memória oszlopban, hogy melyik programok használnak sokat, és úgy előrébb juthatsz.

Másik lehetőség: nem a memória, hanem a videó memória (VRAM) telik be, szóval a videókártyád memóriája nem elég ahhoz a felbontáshoz/textúra beállításhoz, amit használsz. Ez esetben vedd lejjebb pl. a textúra minőséget.

2019. aug. 2. 18:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, és még milyen infó kéne hogy többet tudj mondani, mert akkor azt megadom.
2019. aug. 2. 18:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, és mivel látom hogy te értelmes vagy megkerdezhetném még hogy a Gta 5 néha lrteszi magát 640p-s felbontásra és ilyenkor semmi sem működik del+ctrl+Alt se alt+F4 se, és csak úgy tudom megoldani hogy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot a gépemen, és csak úgy kapcsol ki.
2019. aug. 2. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:

1. Javaslom, hogy írd le a teljes listát a géped alkatrészeiről.

2. Telepítsd fel az MSI Afterburner programot, amivel lehet monitorozni (figyelni) a gép főbb működési paramétereit, grafikusan is ábrázolja. Amikor legközelebb előfordul bármelyik hiba az említettek közül, akkor meg kell próbálni az afterburner által mutatott adatokról egy képernyőképet csinálni, az is egész sokat elárulhat.

3. Nem ártana tudni azt sem, hogy milyen driver van fent a videókártyádhoz. Egyébként az Afterburnerben ez is látszik.

2019. aug. 2. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Videókártya:Gigabyte Nvidia Geforce Gtx 1050 ti

Alaplap:Gigabyte f2a88xm-hd3

Processzor:AMD A10 5800k

2019. aug. 2. 21:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen drive van fent bocsi... de még nem vagyok jártas az ilyeneknen
2019. aug. 2. 22:28
 7/11 A kérdező kommentje:
Sőt..... szerintem rajottem mi a hiba. Az hogy a Windows 7-em csak 32bites és az csak ugye 4 GB-t tud felhasználni és a Gta 5 Ben az ugye a minimum.
2019. aug. 3. 10:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi 64 bites winem van
2019. aug. 3. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a memória (ram) fogy el, hanem a videókártya memóriája (vram). De látatlanban nem lehet ezt biztosra megállapítani. Csináld meg azokat, amiket leírtam, ha nem tudod, akkor pedig kérj személyes segítséget valaki hozzáértőtől. Ilyen fórum irogatással én nem tudok többet segíteni.
2019. aug. 3. 13:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát....... Köszi azért. Milyen oldalt ajánlasz amin lehet írogatni?
2019. aug. 3. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!