GTX 1650-es videókártyákbol melyik a legjobb gamelésre?
Figyelt kérdés
MSI, ASUS, ... stb és abbol melyik?2019. aug. 1. 22:32
11/22 anonim válasza:
Pl ez nagyon megéri... 2 ventillátoros hűtés.... Stb....
12/22 anonim válasza:
20%-kal erősebb az RX570. Ezzel szemben 100%-kal többet fogyaszt. Energiahatékonyság szempontjából a GTX1650 nyert, ami nem előnytelen például nyáron. Meg azokban a szituációkban, amiket mondtam, amikor szükséges az alacsony fogyasztás.
13/22 anonim válasza:
Azt kihagytad hogy hány százalékkal olcsóbb is. Meg dupla annyi VRAM van rajta ami nagyon nem elhanyagolható. A kérdező döntse el mi az ő preferenciája. Igaz többet eszik az RX 570 8GB de ha mindent egybeveszünk nem 20% al jobb.
14/22 anonim válasza:
Én békénhagytam a kérdező preferenciáját, ti ajánlgatjátok neki az RX570-et :D Felmegyek iponra, a GTX1650 és az RX570 is ugyanúgy 50 ezertől kezdődik, mindkettő 4GB modell, ahol már nincs 20% különbség se.
16/22 anonim válasza:
Igen, amúgy akárhogy is nézzük a gtx 1650 akkor is jobb választás. Mert kevesebbet fogyaszt kicsit erősebb, na meg tudja a ray tracinget!
17/22 anonim válasza:
"tudja a ray tracinget"
Meg az eszed tokja.
Erősebbnek sem nevezhető, a teljesítmény/fogyasztás aránya valóban kedvezőbb.
18/22 A kérdező kommentje:
2019. aug. 7. 21:49
19/22 anonim válasza:
:D
Azért már 70 ezerért ne vegyél 1650-t, 65 ezertől már kapható a másfélszer erősebb 1660. Vagy a legolcsóbbat vegyed, vagy semmilyet. Ez a kártya azért jó, mert olcsó és keveset fogyaszt. Ha teleaggatod RGB leddel meg felesleges 3 ventilátorral +20 ezerért, akkor semmi értelme nincs.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
A 65 ezres 1660at át tudnád küldeni?
2019. aug. 8. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!