Tudnátok ajánlani egy olyan kártyát, ami megfelelő lenne az alábbi szempontoknak?
Sziasztok!
Adott, hogy egy AMD A8-5500-as processzorba integrált HD7560D-t használok jelen pillanatban.
Egészen jól elvagyok vele néhány kompromisszummal, egyet kivéve: Hogy nagyobb terhelésnél eszméletlenül hangos a procihűtő, mondván, hogy ugyebár az integrált videókártya is melegíti a processzort.
Kb 50-60 fokig megy fel a CPU nagyobb terhelés közben.
Szóval:
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e használtan max 5-10.000-ért olyan kártyát ajánlani, ami erősebb lenne a 7560D-nél, és végre valahára nem is süketülnék meg azért, mert olyan hangos a ventilátor. (Mert olyankor már ugye nem a CPU-t terhelné)
Egy kicsivel az ár felé mehetünk, de ne sokkal!
Hardverapró, facebook marketplace vagy jófogás jöhet szóba, de inkább hardverapró! Ha megoldható, akkor egy linknek örülnék!
Köszi a válaszokat!
Ha kártya kell, szerintem ennyiért R7 260X a legerősebb.
Esetleg még opciók: HD 7750, HD 7770, R7 250(X), GTX 650, GT 740 - ezeknek még úgy nincs elszállva a fogyasztása.
Bár abban korántsem vagyok biztos, hogy a zajproblémát ez megoldja, hiszen már nem csak 1 venti fog süvíteni, hanem ott lesz mellette a kártyáé is... Lehet, hogy egy kicsit jobb CPU hűtés kéne a mostaninál, vagy csak szimplán újrapasztázni a procit.
Tápegységem egy FSP Hydro 600W 80+ Bronze, amit nem rég vettem
Hűtésből egy egészen jó van, vagyis hát a gyárinál jóval jobb, bár a pontos tipusszámát nem tudom.
Amiket küldték azoknak utána nézek, köszi!
A GTX 650 vagy az R7 260X OC az erősebb?
GTX 660-at esetleg nem lehet találni 13k környékén?
#3 R7 erősebb, méghozzá sokkal, nem egy kategória a kettő.
Van fent egy Asus GTX 660 12k-ért. Ez már erősebb azoknál, amiket felsoroltam eddig.
750Ti 15-nél indul, annyit gondolom nem költenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!