Új videókártya rosszabb mint a régi? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lecseréltem a GT 740 videókártyám egy GTX 750 TI-ra és valamiért azt tapasztalom hogy minden játék szaggatosabban és kevesebb fps-el megy mint a régi kártyámmal.Mi lehet a baj?2019. júl. 31. 18:19
1/10 anonim válasza:
Nézted, hogy nem-e melegedik túl?
Ha igen, és jól van(nak) a hűtő(k) bekötve, akkor nézted, hogy nincs-e megszáradva a paszta?
2/10 A kérdező kommentje:
a paszta jó még és a hűtő is rendesen be van kötve.28 fokon van a kártya jelenleg is
2019. júl. 31. 18:34
3/10 anonim válasza:
Hibás kártyát adtak el, gyakori eset.
4/10 A kérdező kommentje:
haveromtól vettem és neki működött rendesen sokáig szóval nem hiszem.
2019. júl. 31. 18:36
5/10 anonim válasza:
Nekem gyerekkori barátom apja adott el szar hangfalakat, úgy hogy közben tudta jól, hogy átver. Van akinek a barátság bőven megér néhányezer forintot.
6/10 MGéza válasza:
1x6 pin vga kellett rá és rádugtad?
7/10 anonim válasza:
28 fok az nem normális terhelés alatt, vagy hibás, vagy valami nincs jól beállítva. Mintha nem is menne.
8/10 anonim válasza:
Milyen alaplapba a tetted?
Nagyon régi pci ex foglalatok kevesebb áramot tudnak leadni a sínből és ha nincs a videókartyan plusz tapcsatlakozo akkor lehet ilyen!
Annak idején nekem is ez történt mikor pciex 1.0-ba akartam egy nem low profilos R7 240-et. Nem tudott több FPS-t mint a 9400GT... :)))
9/10 anonim válasza:
Driverhibának tűnik, telepítsd újra.
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy az alaplapod nem birja esetleg a tap silany minosegu es nem tudja kiszolgallni a kartyat. Rakd ujra a windowst es szedd le a gyarto oldalarol a drivert hozzá nvidia.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!