1/10 anonim válasza:
Ez sehány MB, mert integrált, és a RAM-ot használja...
2/10 anonim válasza:
Dedikált 64 és a többit e rendszerből veszi el. Nem rossz, de erősebb játékokra gyenge...
3/10 anonim válasza:
hány helyre kell még ugyanezt leírnom?
Laptop.hu egész Budapest legdrágább boltja! ugyanazok a gépek annyiban kerülnek máshol bruttóban, mint ezen az oldalon Nettóban!
én intel videókártyát nem használok semmiképpen sem. A rendszer teljesítményét szipolyozza ki, mivel se saját ramja, se 3D gyorsítás nincs benne. A windows7 meg igényli a 3D gyorsítást az Aero megjelenítéséhez, mert ugye már 2010-et írunk.
4/10 A kérdező kommentje:
nem arrol az oldal rol szeretném emgvásárolni hanem ot találtam és már megvettem...
2010. júl. 13. 16:14
5/10 Oberle Gábor válasza:
Itt vannak a pontos adatok az Intel GMA 4500M-ről: [link]
6/10 Oberle Gábor válasza:
Amint az általam előbb belinkelt oldalon láthatod, max. 1,7 GB lehet a videómemória.
7/10 anonim válasza:
" A windows7 meg igényli a 3D gyorsítást az Aero megjelenítéséhez, mert ugye már 2010-et írunk"
érdekes.. nekem intel gma x3100 van és mégi van aero windows 7-en és vistán is. :)
ja és az élményindex mindegyiknél 3,0 körül alakul..
és az én kártyám idősebb a 4500M-nél..
nem teljesen igaz,amit írtál..
8/10 anonim válasza:
nekem gmax4500 am volt és ott is futott a win7 aero 3.2 es indexel azthiszem
9/10 A kérdező kommentje:
hááát akkor nem is ojan rosz eza vidi akrd.....
2010. júl. 19. 13:27
10/10 anonim válasza:
Nekem ilyen videókártyám van és a CS:GO-t is laggolva viszi,10 fps-em van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!