Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS. Valaki tapasztalt már...

SOS. Valaki tapasztalt már hasonlót laptop monitorral?

Figyelt kérdés

eddig az egyik sarokban megjelent a monitoromba egy fekete rész,azt mondták rá hogy fizikai sérüléstől van (picit fura mert karcolás sincs a monitoron)->

az a rész már többet nem éled újjá hanem kisült,a leg utobb mikor használtam a fekete rész 4X esére nőtt a képernyő közepe felé haladva ( itt már végleg lemondtam róla ) Azonban most hogy újra bekapcsoltam a sarok újra működött és csak az új fekete rész (ami 4 x a korábbihoz képest ) nem működik.Feltámadhat még a monitor vagy csak pillanatnyi javulás?

SOS mert holnap akarok új gépet venni ez miatt a hiba miatt.

2019. júl. 28. 22:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet attól is ilyen hiba hogy kapott oldalt egy ütést és az a ész úgymond "elpusztult" benne. De mivel több pici panelből áll össze a dolog így simán lehet az is hogy gyártási hiba van ami lehet érintkezési baj, vagy egyszerű panel hiba is. Nekem anno mondták hogy vegyek egy alaplap hibásat vagy HDD hibásat ugyan abból a tipusból, mert akkor egy HP laptopom volt 2009-es gyártmány és 2015 ben volt ez nálam ugye mint hiba.

Szóval akkor jófogáson találtam is egyet aminek az volt a hibája hogy betört a tápcsatlakozója és emiatt nem tudták tölteni meg használni sem így 8 ezer forintért megkaptam úgy hogy a HDD-t szedték ki belőle az adatok miatt, tehát HDD nélkül meg beszakadt táp csatival vettem egy ugyanolyan gépet, és magát a monitort átszerelte egy ismerős aki keni vágja ezeket műszakilag és egyből jó volt a laptopom. A másik donor gép maradék alkatrészeit meg kiárultuk haverral dupla annyiért adtuk el a maradék alkatrészeit mintamennyiért megvettem, így a pénzt megfeleztük, én jól jártam mert nullára jöttem ki a dologból, haver meg keresett rajta. A táp csatlakozóját megbírta csinálni de annyira ütött kopott volt maga a gép hogy inkább nem tartottam meg azt, mert egyszerűbb lett volna abba áttenni az én HDD-met és ennyivel megúsztam volna, így a monitor hibás gépem maradt volna donornak, de mivel én jobban vigyáztam rá így maradt a képernyő csere.

2019. júl. 29. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!