Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kontrollert ajánlanátok...

Milyen kontrollert ajánlanátok PC-hez? Fifa 20-hoz kellene.

Figyelt kérdés

2019. júl. 28. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ps kontroller nél nem sok jobbat találhatsz rá és össze tudod kötni pc vel is
2019. júl. 28. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hasznalsz Bluetooth Adaptert és a Share+Ps gombbal parositod, vagy USB-n dugod be, én a DS4 nevü programmal hasznaltam.
2019. júl. 28. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
XBOX kontroller a legkényelmesebb, de hát kinek mi.
2019. júl. 29. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Xbox One van,teljesen jó
2019. szept. 11. 18:35
 5/6 anonim válasza:
Szerintem xbox kontrollernel nincs jobb
2019. szept. 20. 15:32
 6/6 anonim válasza:
100%
Már nem olyan friss, azért leirom a tapasztalataimat! :) én maximálisan egyetértek csak is XBOX kontrollert! sokáig szenvedtem olcsóbb, drágább kontrollerekkel, thrustmaster, ps, ilyen olyan márkás, van itthon vagy 5 féle, de egyben az összes egy kalap szart nem ér, a játékok fele nem ismeri fel egyiket másikat, ha fel is ismeri nem rendeltetés szerűen működnek, persze lehet mókolni kicsit az x360ce programmal, meg hasonlókkal de nem éri meg... vettem pár hónapja Xbox one kontrollert, mivel a gépemben van egy usb-s bluetooth vevőegység, (kb 1000ft) így probléma nélkül felismeri az one kontrollert, win10 kell hozzá ezen felül semmi egyéb, azóta már vettem pluszban még egyet, és azt kell hogy mondjam hogy a legjobb döntés volt, most mindent ezzel nyomok és elképesztő mennyire élvezetesebb az ágyból nyomni gond nélkül mindent, az elem valami 40-50 órán keresztül gond nélkül bírja, tehát én ajánlom csak is Xbox one, vagy 360 kontrollert! :)
2019. okt. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!