Ezen a gépen hogy futna a League of Legends?
Íme a gép: [link]
Gondolok itt a grafikára, illetve hogy melegedne-e a játék közben a gép. Esetleg mennyire érdemes a PCX-től rendelni? Tapasztalatok?
FullHD ultrán megvan a 60 fps, mert az egy olyan igénytelen játék. A melegedés pedig attól függ, hogy milyen ventilátorprofilt állítasz be a BIOS-ban.
Ettől függetlenül a géppel elég sok probléma van, azt az érzést kelti, hogy véletlenszerűen dobáltak bele mindenféle olcsó alkatrészt a gépösszerakóban, aminek hatására ez jött ki. A gépösszerakónak pont az a lényege, hogy a te személyes igényeidhez rakják össze a gépet, ezért más által összerakott gép sosem lesz optimális.
- A lehető legolcsóbb alaplap: oké.
- Hozzá egy APU: oké.
A probléma innentől kezdődik
- APU-hoz 3000 MHz feletti memóriamodulokat kéne választani, mert a videovezérlőnek nincs külön vramja, ezért a memória sávszélessége kritikus fontosságú.
- Ha elsősorban LoL a lényeg, illetve hasonló "mini" játékok, akkor én inkább egy m.2 SSD-t választanék HDD helyett. Ebben az árban 250GB modellek már kaphatóak.
- A tápegység hangos, hiányos védelemmel rendelkezik, 100W-t se fogyasztó konfigurációban egyébként is túlméretezett.
- Rosszul szellőző és rosszul szerelhető gépházzal, ennyiért már van jobb.
- DVD író 2019-ben?
Táp helyett Be quiet! 400W System Power 9.
RAM: ugyanebből a típusból a 3200-ast kérd, csak pár száz Ft különbség van köztük.
Alaplap: BIOS frissítéssel együtt 18400 ezer forint. Akkor már inkább megérné a B450 HDV 19-ért, bár ez csak az én véleményem.
DVD írót csak akkor kérj, ha tényleg kell.
Házból jobb lenne egy Zalman S3 vagy Bitfenix Nova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!