Mi a véleményetek erről az SSD-ről?
Gondoltam, veszek magamnak egy M.2-es SSD-t mivel hallottam, hogy elég megbízhatóak ill. gyorsak. A kérdésem az lenne, hogy erről a Modellről mi a véleményetek ( [link] ) ill. kompatibilis a mostani alaplapommal? evvel: [link]
Még egy kérdés, a linkelt M.2-es SSD miben jobb vagy rosszabb mondjuk egy ilyen SSD-nél? [link]
Ugyan nem tudok scheißéul, de biztos vagyok benne, hogy X570-es lapot nem adnak ki M.2 támogatás nélkül.
Rendben van a WD Blue, de én inkább Kingston A1000-et vennék, utóbbiaknak azért jóval nagyobb "tapasztalatuk" van az SSD gyártásban.
A Samsung 860 Evo lassabb, mint az M.2-esek.
Én azt mondom hogyha nem második SSD-nek veszed akkor adj ki többet és vegyél egy NVME SSD-t. 4-5x gyorsabb mint a SATA.
Mellesleg nekem egy ADARA SX6000 Pro 1TB-om van, ami NVME (2100mb/s olvasás), és pont a duplájába kerül, meg ugye dupla a kapaciátsa. Ergo szerintem az a WD egyáltalán nem egy ár-érték arány bajnok. Sajnos az SX6000-ből az 500Gigásat csak pár bolt forgalmazza árukereső szerint, és nem is jó áron, így azt nem tudom ajánlani, az 1TB-ost igen, de gondolom akkora neked nem kell.
"Samsung 970 evo plus mind a kingstont es western digitalt is veri erdemesebb azt venni."
Persze, hogy veri, de nem is annyiba kerül, mint egy A1000 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!