Oculus Rift, vagy Oculus Quest?
Melyiket ajánlanátok vételre?
Ti melyiket vennétek meg?
Melyik a "jobb" ?
Erős gépem van, (GTX 1080 + i5-8400 + 16GB RAM, tehát fel vagyok szerelve a Rift-re is)
Tehát tekintettel arra, hogy
- melyik eszközhöz van több letölthető ingyenes tartalom (Torrenttel)
- melyik eszközhöz van több letölthető ingyenes tartalom (amit a gyártó tett ingyenessé)
- melyik eszközhöz van JOBB letölthető tartalom
- melyik eszközhöz van TÖBB letölthető tartalom ámblokk,
- melyiket éri meg jobban megvenni,
Esetleg
- miben különböznek főként,
- Ja és persze, felnőtt VR tartalmak melyiken nézhetőek a legjobban :D :D :D
Azt tudom, hogy a 2 eszköz különbözik abban, hogy a Questhez nem kellenek zsinórok, se gép, és nagyobb a képernyőfelbontása, és kicsit gyengébb, mint a Rift. De ennyit értek hozzá, össz vissz :S
Sosem volt még semmilyen VR eszközöm, csak a Google Cardboard telefonos VR-t éltem át 1-2x egy 1080p telenonon, amin kicsit círka volt az ilyesmi, meg kicsit unalmas a hullámvasutazás, de gondolom a fenti kütyükben azért kicsit több lehetőség rejlik.
Tapasztalatok, tanácsok is nagyon jól jönnének!
nekem sima riftem és questem is van
én nem okosba oldom meg, hanem megveszem amiket kipróbálok, igaz én saját fejlesztések miatt vettem, szóval amire akarom használni főleg ingyen van :D
a questet (pár hete vettem) azért vettem a rift után (lassan 2 éve megvan), mert a kollégáknak és haveroknak meg akarom mutatni a VR élményt, vagy a saját fejlesztéseket, akkor nem kell vinnem a gépemet hozzá
plusz érdekelt ez a teljesen gép nélküli megoldásuk, szerintem elég jól sikerült, én elégedett vagyok mind2 termékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!