Az ilyen USB-LAN átalakítók tényleg működnek, ki fogom tudni vele használni a gigabites netet?
Sajnos a Notebookomban csak 100 megabites LAN van, de van egy USB 3.0 csatlakozóm. Néztem Ebay-en egy ilyen átalakítót, de nem vagyok benne biztos hogy megvegyem-e? Fog-e ez így nekem működni? Tudok-e majd vele USB-n keresztül netezni?
Nem.
Én telefonhoz vettem egy fehér microusb set, de hiába írják hogy gigabites lanhoz és N es wifit is visz. Ez igaz is. De az áteresztőképessége csak 10Mbps.. Sebaj, 1eFt nál kevesebbe került.
Szoktak működni. Én a TV BOX miatt vettem egy ilyet:
Abban szintén csak 100 -as LAN volt. Nem a gigabithez kellett, de így is jóval gyorsabban érem el a rákötött vinyót, majdnem 300 Megabittel. Itt nekem az USB 2.0 bekorlátozott, de nem kétséges hogy 3.0 -ával elérte volna a gigabitet.
Amúgy nem muszáj "kukutyinból" rendelni, majd több mint egy hónapot várni rá. Idehaza is elég korrekt áron lehet ismert márkát venni, garanciával, elállási lehetőséggel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!