Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mondana valaki infókat saját...

Mondana valaki infókat saját szavaival erről a processzorról? INTEL CORE I5-7600K

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen van a gépemben, viszont páran azt mondták hogy ez egy "szar proci" játékra nem alkalmas és hogy cseréljem le minél hamarabb.

Azért kérem hogy saját szavakkal írjátok le, mert teszteket meg hivatalos adatokat lehet találni.

Érdekelne még mások véleménye is azon a 3 emberén kívül akik ezt processzort leszarozták.

2019. júl. 24. 10:11
 1/6 MGéza ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk egyszerűen: Ha most akarnál ilyet venni, akkor azt mondanám hogy az árához képest gyenge, sokkal jobb ár-értékarányú processzorokat lehet venni. Viszont neked ez van, tehát ez így baromság, amikor vetted még jónak számított és ma sem rossz, de az egyre több processzormagot támogató játékmotorok elterjedésével az új játékoknál érezhetően hátrányban van az újabbakkal szemben. Nem hívhatom elavultnak sem, de a 4 mag lassan már a belépő szintet fogja jelenteni ha játszani kell. Ha neked megfelel, akkor semmi értelme újabbra pénzt költened, ezt neked kell tudnod, ha nem lényeg hogy 120fps vagy csak 100, esetleg elég a 60 is, akkor csak mert az i9-9900k többet tud alapon nem érdemes cserélni újabbra.
2019. júl. 24. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a generációban még tökéletesen elég lesz. Persze ha fontos a betonstabil 60FPS vagy akár több, akkor erősebb proci kell. Jelenleg viszont mindenhez elég élvezhető FPS-el.
2019. júl. 24. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazából az egész abból indult ki, hogy a Rainbow Six Siege-ben az utolsó season óta mikrolaggjaim vannak. Aki ismeri a játékot az tudja hogy nagyon bosszantó tud lenni mikor tizedmásodpercekre megakad a játék "pont akkor" amikor nem kéne.

Ekkor mondták hogy a procim a szar, és azért van ez. Hozzáteszem 2 éve játszok ezzel a játékkal, az utolsó season előtt egy laggom sem volt plusz 144FPS is mindig megvolt (144Hz-es a monitorom)

A többi játéknál egyébként nincs különösebb problémám, csak az R6-nál.

A Rust és a BF5 is normálisan elfut, pedig ezek a játékok aztán eszik a gépem rendesen.

Itt a teljes konfiguráció, 2017 elején vettem:

Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz HyperX Predator XMP

Asus PRIME Z270-P

Asus GTX1060 6GB GDDR5 EX-GTX1060-O6G

EVGA 600W BQ 110-BQ-0600-K2

+ a processzor

MSI Afterburner R6 közben többször is 100%-os processzor terhelést mutat, korábban ez az érték 60-70% között volt.

Ha esetleg tudnátok megoldást a mikrolaggokra azt megköszönném. Csak ezért az egy játékért nem cserélném le a processzort ha nem muszáj.

2019. júl. 24. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6600k-m van és szerintem egy jó proci, én egy gtx 1060 6gb-al és 16gb rammal használom, teljesen meg vagyok vele elégedve, tudja amire nekem kell. A tiéd az enyémnél egyel jobb proci, szóval egyél jobban meg lennék vele elégedve. Nyilván, ha most vennék, valami 6c/12t proci gépet építenék, mert piszkálja a fantáziám az is. (amúgy van egy x58 platformon egy w3690-el, azt is nagyon szeretem, pedig jó régi. Igaz ő ilyen gyűjteményem darabjaként létezik, de ő is tökéletesen használható)
2019. júl. 24. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis tuningot, ha adnál neki, az nem segít?
2019. júl. 24. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát én inkább csak sima felhasználó vagyok, nem igazán értek ezekhez a tuning dolgokhoz, hogy mit kell csinálni hogy plusz teljesítményt adjon a processzor.
2019. júl. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!