Milyen laptopot érdemes venni?
Nem túl nagy a számítástechnikai tudásom, ezért kérnék segítséget az ehhez értőktől.
Alapvetően olvasásra és Office programok működtetésére használnám, esetleg filmnézésre, játékra nem. Fontos szempont lenne, hogy ezeket megfelelő gyorsasággal tudja kezelni (tehát ne kelljen 2-3mp-et várnom, míg egy word dokumentumból átlépek egy excelbe), valamint az, hogy az akkumulátor kiszedhető legyen és viszonylag erős.
Nem tudom, megfelelő összeg-e az elvárásaimhoz, de kb. 200.000 Ft-ot szánnék rá.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, előre is! :)
Hát az összeg az megfelelő egy I3-as procival rendelkező gépet ami megfelel az elvárásaidnak már kapsz 100-ért.
Viszont kivehető aksisat nem tudom fogsz e találni, azokat szerintem nem éri meg mertmár régebbi típusúak azok a gépek (ez csak az én véleményem, én is jobban örültem volna egy olyannak, de nem volt az én igényeimhez megfelelő)
Az Acer Aspire és a Lenovo szériát ajánlom neked.
Köszönöm!
Hmm, a kivehető laptop igazàbòl elhagyhatò igèny, kicsit kevèsbè èrzem vele kötöttnek magamat, de nem feltètlen szüksèges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!