A nagyfrissítés óta Win10 erőszakolja a PIN-kódot, illetve az ujjnyom leolvasása alapján való belépést. KIKAPCSOLHATATLAN! Harmadik opció télleg nincsen?
Ha mindkettőt elutasítom (márpedig nagyon nincsen rá szükségem), akkor viszont nem enged be. Csak és kizárólag a ki-bekapcs gombbal, áramtalanítással tudom lelőni a gépet, 6-7 mp-ig nyomva a gombot, egyéb lehetőséget nem biztosít.
Csóri gép meg nyekken, mintha villám vinné el az áramszolgáltatást.
Hogy lehet kiiktatni, megszüntetni, amit a Win10 erőszakol?
Úgy látom egyébként, hogy ez a brutális nyomulás másoknak is problémát okoz....
Pl.
Nem a fiókhoz tartozó jelszóval kapcsolatban van nyomorom, azt valóban ki tudtam kapcsolni.
Hanem amióta kitalálták a WINDOWS Hello néven futtatott erőszakot, azóta nem! A mellékelt linkben " Vacak" jól leírja, ami probléma nálam is van.
Ha tudtok valamit a WINDOWS Hello szolgáltatás végleges kiirtására, kérlek, írjatok! Köszi és üdv mindenkinek!
Azért kéri mert NEM ADTÁL JELSZÓT.
Írtam, hogy adj neki...
Írtam: nem a fiókhoz tartozó jelszó, hanem egy további szemét húzása a Win10-nek. Windows Hello névre keresztelték a kicsikét... hogy gebedne meg a megálmodója!
Ha tudtok vmit ( a Linuxon kívül) a Windows Hello végleges kiiktatására, kérlek, írjátok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!