Oculus Rift Lencsetisztítás?!
Figyelt kérdés
Par napja sikerult beszereznem egy ilyen csodaeszkozt,tok jo,viszont hazsnalat utan talan 1nappal eszrevettem koszos,vagyis mintha osszelenne kicsit tapizva,letoroltem amit adtak hozza kis kendot,de nemhasznal,mintha csak elkenne,kis mosodast latok egyket reszen,alapbol szemuveges vagyon tehat tudom milyen ez,letorlom es kesz,de a lencsen valamiert nemakar kitisztulni,probaltam szemuvegtorlovel is,de nem,jatek kozben nemzavaro,viszont ha pl a home-ba vagyok,ott egybol latom h ittott koszos,probaltam alkoholos ilyen papirral,kendovel,amit szemuvegekre,tv,monitor kijelzokre lehet hasznalni,de nem,mivel tisztitsam le?2019. júl. 18. 10:49
1/3 Shaddark válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni de erősen valószínű hogy tönkretetted...
Oculust nem szabad alkohollal tisztítani mert szétmarja a rajta lévő speciális réteget.
Csakis alkohol mentes tisztító szerrel szabad törölgetni - én száraz és tiszta kendővel szoktam, havi egyszer tiszta vízzel benedvesített törlővel.
Ám,
sokan mondják/írják blogokon hogy nekik is ilyen érzésük van a riftnél mintha kicsit koszos lenne, - lehet nincs is baja hanem ez ilyen, meg kell szokni.
- Nekem go van, azon nem vettem észre ilyesmit.
2/3 anonim válasza:
én alkoholos szemüveg tisztítóval takarítom és nincs semmi baja egyik eszközömnek sem
3/3 Shaddark válasza:
Akkor alaposan átolvastad te is a használati utasítást XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!