Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mobilvincseszterre töltöttem...

Mobilvincseszterre töltöttem a Windows 10 telepítőjét, átállította a maximum gb határt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég újratelepítettem a gépemet. Utána Windows 7-ről Windows 10-re frissítettem. Azonban van egy 400gb-os mobilvinyóm, ami most azt írja, hogy 31.9gb a maximum, amit elbír. I meghajtóról még át is lett nevezve E-re. Nem igazán értek hozzá, ezért kérek segítséget. Ír olyat is, hogy Fat32-re van állítva. Azután is utána néztem, de inkább megkérdezem, hogy melyik kell neki. Egy hordozható Toshiba vinyó. Eszközkezelőben néztem utána, és mintha ketté lett volna választva. A 31.9gb-a írta, hogy vannak rajta cuccok, a maradék 300gb-ra meg azt, hogy üres. Később kiderítettem, hogy nem véletlenül lett üres, mivel a Windows telepítő magán kívül mindent töröl. Nagyjából megpróbáltam összeszedni a dolgokat, remélem meg tudom oldani majd a problémát a segítségetekkel. Előre is köszönöm!

2019. júl. 16. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Számítástechnika kategóriába kellett volna inkább.

NTFS-re kellene formázni szerintem, FAT32 max 4GB-os fájlokat tud csak kezelni, manapság meg elég sok dolog van afelett.

Nem teljesen érthető, hogy mit takar az a kettéválasztás. Külön lett egy 31.9GB-os és egy 300GB-os partíció, azon kívül pedig a belső merevlemez partíciói? Nem a külső merevlemezre telepítetted véletlenül a windows 10-et? (gondolom nem arra akartad)

2019. júl. 16. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Lemezkezelőben ki kell terjesztened a meglevő 32GB partíciót max méretre majd a fat32-t átformázni ntfs-re..
2019. júl. 17. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!