Most mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Elállt a felbontás a gépemen és kiég a szemem tőle..
1920*1080 helyett 1400*1050.
Tegnap elindítottam egy hibakeresést Driver Boosteren lehet amiatt van
2019. júl. 14. 15:13
1/6 anonim válasza:
Szimplan visszaallitod 1920x1080ra.
Jobb klikk az asztalon es kepernyofelbontas vagy hasonló néven megtalálod. Vagy vezpultban kikeresed.
Ha esetleg bármi más gond van ha van biztonsági mentesed azt vedd elő. Vagy pedig töröld le a drivert es újra rakd fel
2/6 A kérdező kommentje:
1-es köszi a választ
2019. júl. 14. 20:53
3/6 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy szinte mindent megpróbáltam amit tudtam..biztonsági mentés nincs,a felbontásnál az 1400x1050 a max...fríssíteni is próbáltam a videókártyát de ez nem valami új masina azt azt se nagyon találtam
2019. júl. 14. 21:09
4/6 anonim válasza:
A Dirver Boostert azonnal felejtsd el. Biztosan a videokártya driverével van baj. Csak a gyártó veboldaláról szabad letölteni az eredetit.
5/6 A kérdező kommentje:
4-es köszi, de már megpróbáltam azt sem engedi..a videókártyát (AMD Radeon HD 7480D) terveztem eltávolítani és újra leszedni
de azt meg nem merem
2019. júl. 15. 20:44
6/6 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi
meglett a megoldás..nem volt leszedve valami módon az illesztőprogram vagy nem tudom(nem értek ehhez)
2019. júl. 15. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!