Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letöltésmegvonást vagy törlést...

Letöltésmegvonást vagy törlést kapok erről a torrentoldalról ilyen helyzetben? (Részletek lenn, Ncore)

Figyelt kérdés

Hit'n'runolt hónapok száma: 6

Ezt írja és én 'felhasználó' rangú vagyok.

Ha jól olvastam 5 ilyen hit'n'run hónap után kaphatok tiltást az oldalról, ha nem seedelek vissza.

Kelljen félnem, hogyha 1 torrentet elfelejtek visszaseedelni akkor kitiltanak az oldalról?

Azért nem seedeltem, mielőtt még elkezdené ezt a vonalat, mivel valamilyen okból nem engedte a net. Szóltunk a szolgáltatónak is, ők elméletileg megcsinálták a routert, de úgyse volt jó.

Csomag és szolgáltató váltás óta működik a seedelés, így amit pl most töltök le már seedelek is rögtön vissza, csak érdekelne, hogy kaphatok e kitiltást ilyen helyzetben.

Előre is köszönöma válaszokat. A torrentes dolgokkal annyira nem vagyok tisztában.

2019. júl. 12. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden hónapban 5 olyan torrented lehet, amit nem töltesz vissza. Ha ennél több van, akkor számít hit and run hónapnak, neked eddig 6 ilyened volt. A szabályzat alapján kitiltani nem fognak, de mivel 6 alkalmon túl vagy, 30 napra ugrik a letöltésmegvonás.
2019. júl. 12. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél gyorsan prémium tagságot. Piripénz, viszont nem fognak kivágni a hit'n'runokért
2019. júl. 12. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 koszonom a gyors es lenyegretoro valaszt!

#2 de ha megveszem az is ideig oraig tart es utana kirughatnanak vegulis nem?

2019. júl. 12. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Akár éves prémium tagságot is válthatsz, akkor már korlátlan hit'n'run-od lehet.
2019. júl. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!