Miért nem tudom telepíteni a tp-link ac750 dual band routert?
Mindenhogy próbáltam,de nem sikerül.
majd kérek haveri segítséget.
de ha nem sikerül akkor mennyi idő után vihetem vissza az euronicsba? ma vettem.
nem mondták h meddig vihetem vissza. biztosak voltak bene h sikerülni fog.de nem megy.s kétlem h sikerülni fog.
szóval miért nem sikerül?
hány napig vihetem vissza?
köszi!
Azért a "Mindenhogy próbáltam"-ot jobban is kibonthattad volna, csak hogy ne tépjük feleslegesen a szánkat.
Szóval hogy is volt az a "telepítés" ?
ok. ahogy a neten úgy próbáltam.
aztán ahogy a hasznaut.ban van megírva:
Első megoldás:
Lehet, hogy egyes webböngészők véletlenül elrejtették ezt az oldalt, törölhetik a böngésző gyorsítótárát és történetét, és próbálkozzon újra.
Emellett megpróbálhat egy másik böngészőt a [link] eléréséhez .
Két megoldás:
Lehet, hogy rossz DNS-kiszolgálót kap. A router IP-címét [link] vagy [link] használhatja a tplinkwifi.net helyett.
Javasoljuk, hogy a készüléket közvetlenül a TP-Link routerhez csatlakoztassa a vezetékes Ethernet kábellel.
3. megoldás:
Kezelje a TP-Link Tether-et
Első lépés: A QR-kód beolvasása és a TP-Link Tether APP letöltése a Google Play és az Apple Store-ból.
Második lépés: Engedélyezze a TP-Link kötést, és keresse meg az útválasztót az eszközök listájában.
Harmadik lépés: Kattintson az útválasztóra, most könnyen kezelheti.
További megoldásokért látogasson el miért nem fér hozzá a tplinkwifi.net webhelyhez .
aztán ezeket is csináltam:
Törölje a böngésző gyorsítótárát és történetét, amikor nem fér hozzá a tplinkwifi.net webhelyhez
Szerző: TP-Link Helyszín: London Megjelent: 2019-03-07
Használt termékek:
× 1
Általános termék
Mint tudjuk, a [link] a domain név, amelyre a TP-Link Router menedzsment GUI-jához kell bejelentkeznie. Általában nem érhetünk el problémát az útválasztó beállításainak konfigurálásához, még akkor is, ha nem tudjuk az IP címét.
Néha eljuthatunk a hiba oldalra, mondván, hogy nem vagyok csatlakoztatva a TP-Link hálózathoz.
Ha biztos benne, hogy az eszköz csatlakozik a TP-Link Router hálózatához, talán a böngészője előzőleg elmentette a router helytelen IP-címét. A probléma megoldásához törölheti a böngésző gyorsítótárát és a történetét.
Általában a legegyszerűbb módja a billentyűzet Ctrl + Shift + Delete gombjának megnyomása egyszerre, majd a gyorsítótár és a történelem törlésére szolgáló ablak felugrik. A böngészőn alapuló általános utat az alábbiak szerint csatoljuk.
Google Chrome
Mozilla Firefox
internet böngésző
Apple Safari
Google Chrome
1. A jobb felső sarokban kattintson a Tovább gombra .
2. Kattintson a További eszközök > Böngészési adatok törlése elemre .
3. A tetején válasszon egy időintervallumot, válassza az Összes idő lehetőséget .
4. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve a cookie-kat és más webhelyadatokat és a gyorsítótárazott képeket és fájlokat .
5. Kattintson az Adatok törlése gombra .
Mozilla Firefox
1. A jobb felső sarokban kattintson a Könyvtár gombra .
2. Kattintson az Előzmények > Legutóbbi történelem törlése elemre .
3. A tetején válassza ki a törölni kívánt időintervallumot, válassza a Mindent lehetőséget .
4. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve az összes történelmet és adatot .
5. Kattintson a Törlés most gombra .
internet böngésző
1. A jobb felső sarokban kattintson az Eszközök elemre .
2. Kattintson a Biztonság > Böngészési előzmények törlése elemre .
3. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve az összes előzményt és adatot.
4. Kattintson a Törlés gombra .
Apple Safari
1. A tetején kattintson az Előzmények elemre .
2. Kattintson az Előzmények törlése elemre .
3. Válassza ki a törölni kívánt opciókat, válassza ki az összes előzményt .
4. Kattintson az Előzmények törlése elemre .
Végül hozzáférhet a [link] oldalhoz a TP-Link Router kezeléséhez.
A probléma másik megoldása az útválasztó IP-címe [link] vagy [link] . Ha korábban megváltoztatta, keresse meg ezt a GYIK-ot, hogy megtalálja az útválasztó IP-címét: Hogyan találja meg az útválasztó IP-címét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!