Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a tp-link ac750 dual band routert?

Figyelt kérdés

Mindenhogy próbáltam,de nem sikerül.

majd kérek haveri segítséget.

de ha nem sikerül akkor mennyi idő után vihetem vissza az euronicsba? ma vettem.

nem mondták h meddig vihetem vissza. biztosak voltak bene h sikerülni fog.de nem megy.s kétlem h sikerülni fog.

szóval miért nem sikerül?

hány napig vihetem vissza?

köszi!

2019. júl. 11. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért a "Mindenhogy próbáltam"-ot jobban is kibonthattad volna, csak hogy ne tépjük feleslegesen a szánkat.

Szóval hogy is volt az a "telepítés" ?

2019. júl. 11. 18:14
 2/2 A kérdező kommentje:

ok. ahogy a neten úgy próbáltam.

aztán ahogy a hasznaut.ban van megírva:

Első megoldás:

Lehet, hogy egyes webböngészők véletlenül elrejtették ezt az oldalt, törölhetik a böngésző gyorsítótárát és történetét, és próbálkozzon újra.

Emellett megpróbálhat egy másik böngészőt a [link] eléréséhez .

Két megoldás:

Lehet, hogy rossz DNS-kiszolgálót kap. A router IP-címét [link] vagy [link] használhatja a tplinkwifi.net helyett.

Javasoljuk, hogy a készüléket közvetlenül a TP-Link routerhez csatlakoztassa a vezetékes Ethernet kábellel.

3. megoldás:

Kezelje a TP-Link Tether-et

Első lépés: A QR-kód beolvasása és a TP-Link Tether APP letöltése a Google Play és az Apple Store-ból.

Második lépés: Engedélyezze a TP-Link kötést, és keresse meg az útválasztót az eszközök listájában.

Harmadik lépés: Kattintson az útválasztóra, most könnyen kezelheti.

További megoldásokért látogasson el miért nem fér hozzá a tplinkwifi.net webhelyhez .

aztán ezeket is csináltam:

Törölje a böngésző gyorsítótárát és történetét, amikor nem fér hozzá a tplinkwifi.net webhelyhez

Szerző: TP-Link Helyszín: London Megjelent: 2019-03-07

Használt termékek:

× 1

Általános termék

Mint tudjuk, a [link] a domain név, amelyre a TP-Link Router menedzsment GUI-jához kell bejelentkeznie. Általában nem érhetünk el problémát az útválasztó beállításainak konfigurálásához, még akkor is, ha nem tudjuk az IP címét.

Néha eljuthatunk a hiba oldalra, mondván, hogy nem vagyok csatlakoztatva a TP-Link hálózathoz.

Ha biztos benne, hogy az eszköz csatlakozik a TP-Link Router hálózatához, talán a böngészője előzőleg elmentette a router helytelen IP-címét. A probléma megoldásához törölheti a böngésző gyorsítótárát és a történetét.

Általában a legegyszerűbb módja a billentyűzet Ctrl + Shift + Delete gombjának megnyomása egyszerre, majd a gyorsítótár és a történelem törlésére szolgáló ablak felugrik. A böngészőn alapuló általános utat az alábbiak szerint csatoljuk.

Google Chrome

Mozilla Firefox

internet böngésző

Apple Safari

Google Chrome

1. A jobb felső sarokban kattintson a Tovább gombra .

2. Kattintson a További eszközök > Böngészési adatok törlése elemre .

3. A tetején válasszon egy időintervallumot, válassza az Összes idő lehetőséget .

4. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve a cookie-kat és más webhelyadatokat és a gyorsítótárazott képeket és fájlokat .

5. Kattintson az Adatok törlése gombra .

Mozilla Firefox

1. A jobb felső sarokban kattintson a Könyvtár gombra .

2. Kattintson az Előzmények > Legutóbbi történelem törlése elemre .

3. A tetején válassza ki a törölni kívánt időintervallumot, válassza a Mindent lehetőséget .

4. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve az összes történelmet és adatot .

5. Kattintson a Törlés most gombra .

internet böngésző

1. A jobb felső sarokban kattintson az Eszközök elemre .

2. Kattintson a Biztonság > Böngészési előzmények törlése elemre .

3. Ellenőrizze az összes mezőt, beleértve az összes előzményt és adatot.

4. Kattintson a Törlés gombra .

Apple Safari

1. A tetején kattintson az Előzmények elemre .

2. Kattintson az Előzmények törlése elemre .

3. Válassza ki a törölni kívánt opciókat, válassza ki az összes előzményt .

4. Kattintson az Előzmények törlése elemre .

Végül hozzáférhet a [link] oldalhoz a TP-Link Router kezeléséhez.

A probléma másik megoldása az útválasztó IP-címe [link] vagy [link] . Ha korábban megváltoztatta, keresse meg ezt a GYIK-ot, hogy megtalálja az útválasztó IP-címét: Hogyan találja meg az útválasztó IP-címét .

2019. júl. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!