Szerintetek mennyit érhet ez a laptop?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy Asus laptopom (linket teszek a végére) és szeretném eladni. Semmi problémája nincs, de rájöttem, hogy számomra felesleges, hiszen alig használom. Nem vagyok jó az ilyesmiben, ezért titeket szeretnélek megkérdezni, hogy szerintetek mennyiért tudnám eladni most? Karcmentes, törésmentes, alig használt. Majdnem másfél éve van meg, még fél év garancia van rá. Eredeti ára 380 ezer forint volt.
A linken található adatok a laptopról megegyeznek a valósággal, hiszen innen vásároltam. Tehát 17”3 colos, 1 terra HDD, 128 giga SSD, i7es processzor, NVDIA 950M videokártya, stb...
2019. júl. 8. 17:33
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, lehet hogy az elektronikus eszközök topicban kellett volna feltennem a kérdést.
2019. júl. 8. 17:37
2/2 Kérdező95 válasza:
Nem találtam belőle másik eladót, ami használt. Találj ki árat ami neked is megfelelő és hirdesd meg. Az ilyen típusú gépek más márkában és más képernyőátló méregben HASZNÁLTAN 250-150 ezer Ft között mennek, viszont lehet hogy valaki pont olyan nagy laptopot keress ami neked van és megéri neki az a felár amennyiért meghirdeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!