Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 2 Windows felhasználó egyszerre?

2 Windows felhasználó egyszerre?

Figyelt kérdés
Hogy lehet azt megoldani, hogy 2 Windows felhasználó egyszerre használhassa a gépet anélkül, hogy át kelljen menni a másik fiókba: Úgy értem, hogy van 2 fiók és osztott képernyőbe lehet az egyiken ügyködni és a másikon. Azért kéne, mert van egy olyan program, amit 2-szer kellene futtatnom, 2 accounttal, de ahhoz másik fiók kellett.

2019. júl. 6. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak a program fusson más felhasználónéven vagy ténylegesen másik ember is lenne?

lehet parancssorból is indítani úgy, hogy másik felhasználó nevében fusson, csak ilyen szinten nem ismerem a parancssort sajnos.

"windows command line run program as another user" erre próbálj rákereseni.

2019. júl. 6. 15:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a problémám, mint mikor valaki 2 accounttal akar bejelentkezni egyszerre Steam-en például, csak nekem Facebook gameroommal kéne. 2 játékkal szeretnék egyszerre játszani, és pl. ahogy a Steam-et se, ezt se engedi 2 accounttal futtatni, ezért készítettem egy másik fiókot. És most azt szeretném, hogy a 2 fiókkal egyszerre futtassam a Steam-et. Nincs másik felhasználó, csak én, csak ezt láttam megoldásnak.
2019. júl. 6. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Az IP címet nem figyelik esetleg? Mert ha igen akkor gond lehet az is.

Nem tudom nem -e "ágyúval verébre" effektus, ha feltennél egy virtuális gépet, installálnád a Windows-t, létrehozol felhasználót és tudod futtatni a játékot...

2019. júl. 6. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

A Windows munkaállomás-verziói (a szerverekre ez már nem igaz!) egyfelhasználós rendszerek. Egyszerre egy felhasználó használhatja aktívan. Bejelentkezhetnek egyszerre ketten vagy többen is, de aktív csak egy lehet. Egy monitoron meg pláne nem jelentkezhet be két felhasználó.

Persze, vannak trükkök... ha más fehasználó nevében futtatod a programot, úgy esetleg kivitelezhető.

2019. júl. 6. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Az egyik felhasználó megkapja a billentyűzetet, másik az egeret, aztán győzzön a jobbik.. ;)
2019. júl. 6. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Egy Sandboxie nevezetű programmal.
2019. júl. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!