Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne jelenleg egy...

Mennyibe kerülne jelenleg egy jó gép, alkalmankénti játékra, videószerkesztésre/vágásra egy faja monitorral?

Figyelt kérdés

egy jó monitorral együtt gondoltam

egy 1080-as elég

esetleg a jelenlegi 1420-as monitoromal is rákötném még, de az nem feltétlen szükséges.

2019. jún. 26. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:

A "jó gép" mindenkinek mást jelent. Az alkalmankénti játék meg mindegy mert az hogy egyszer játszol vele vagy mindig nem jelent különbséget az alkatrészek szempontjából és ha videóvágásra is használnád az megint dob az áron.

250-000-től a csillagos égig...

2019. jún. 26. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
250 minimum monitoron kívül
2019. jún. 26. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, en is 200 tajan gondoltam... Jo lenne minel olcsobban a leheto legjobb ar ertek aranyu gepet kihozni... Ryzen 2600 procira gondoltam es amd videokartyara, amire 40-70 ezret szannek maximum. Kb.

Illetve 16 giga ram

Erre lenne szuksegem szerintem, de annyira nem ertek hozza, azert kerdezem

2019. jún. 27. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Es milyen monitort vegyek szerintetek?
2019. jún. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!