Miért megy folyamatosan a laptopom ventillátora?

Hello! Ha még aktuális a kérdés akkor mondom!
Valószínűleg tönkre ment a ventilátort működtető szenzorok valamelyike. Főleg régebbi laptopoknál sokszor előfordul az ilyesmi, és a tiéd a 6 évével bizony réginek számít!
Ezt sajnos szervíz nélkül nem úszod meg!

Előző vagyok
Vagy még ami valószínűbb hogy maga a ventilátor romlott el, de mint mondtam szervíz nélkül így sem úszod meg.
Illetve bármelyik lesz a kettő közül kifejezetten zsebbe nyúlós lesz a dolog...
Ez már csak ilyen.

Szintén az előző vagyok!
Ha csak ventilátor csere akkor nagyjából
6-7 e forintból megúszod, plusz munkadíj ami legfeljebb 3-3500 forint szóval ha csak ventilátor csere akkor jó esetben 10000 Ft körül lesz a szervízelés. Ha van a szenzorral is baj akkor jön a hideg zuhany mivel akkor munkadíjjal együtt akár 30000 Ft-ig terjedő is lehet a szerelés!
De ez típus és persze nagyon is szervíz függő, lehet hogy néhány ezerrel olcsóbban vagy akár néhány ezer forinttal drágábban csinálják meg.
Először javaslom írj egy emailt a hivatalos márkaszerviznek hogy ott megcsinálják-e ezt a régi gépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!