Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ehhez a CPU-hoz 64 bites Win...

Ehhez a CPU-hoz 64 bites Win 10 mehet?

Figyelt kérdés

Intel Pentium T4200, a hivatalos oldalon azt írja "Instruction Set: 64-bit". 2009-ben készült.

Azért vagyok bizonytalan mert valahol azt olvastam, hogy ehhez a procihoz csak utólag adták hozzá a 64 bites utasításkészletet és igazából 32 bites. Ami meg azért aggaszt mert egy másik helyen meg azt olvastam, a 32 bites procikat kinyírja a 64 bites OS.

Semmi komolyra nem kéne, csak tízéves laptopra tennék Win 10-et, hogy néha azon is biztonságosan tudjak netezni és van 64 bites telepítő lemez, így nem kéne 32 bites telepítő pendrive készítéssel szórakoznom.

Tudom ott a Linux, de míg lehet Win 10-et aktiválás nélkül is használni, addig inkább az kéne.

2019. jún. 24. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ott a telepítő lemez miért nem inditod el? Hamar kiderülne
2019. jún. 24. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
32 bites proci mellett fel se tudsz rakni 64 bites rendszert, már a telepítő elhasal. Próbáld meg, ha felmegy maradhat.
2019. jún. 24. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha csak 2GB ramod van akkor felesleges x64 rendszert rátenni..
2019. jún. 24. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!