Windows7-en belül át lehet váltani a SATA modot ACHI-ról IDE-re? Vagy bárhol máshol a Bios-on kívül?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 13:24
1/9 anonim válasza:
Ez nem egy rendszerbeállítás, ezzel azt állítod hogy a bios hogyan kezelje a merevlemezt. Ha nem jól kezeli akkor a rendszer be sem töltődik.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Ezek szerint nem lehet sehogy máshogy? A rendszer betöltődik jelenleg.
2019. jún. 24. 13:34
3/9 anonim válasza:
Először a registryben kell átállítani, aztán a biosban. Utána már úgy fog indulni..
4/9 A kérdező kommentje:
Ez a registry egy letölthető program ugye? (még nem hallottam róla) Mindjárt felteszem az adott gépre és meglátjuk mit tud. Egyébként utána hogy itt váltottam BIOS-ban is muszáj? Mert nekem az lenne a lényeg, hogy BIOS-ba ne kelljen mahinálni, mivel rossz a laptop billentyűzete. Helyette, ha már betöltött a rendszer, akkor kellene USB-vel csatlakoztatott billentyűvel átállítani a fent leírtakat. BIOS-ban az USB-s billentyűzetet sajnos nem érzékeli.
2019. jún. 24. 17:33
5/9 anonim válasza:
Nem, az nem egy program. De ha ennyire nem értesz hozzá akkor a váltásra sincs semmi szükséged. Minek váltanál?
6/9 A kérdező kommentje:
Xp-t tennék, hogy tudjak régebbi játékokat tolni. :)
2019. jún. 24. 20:06
7/9 A kérdező kommentje:
És ha nem váltok IDE-re akkor nem tudok bebootolni :S
2019. jún. 24. 20:07
8/9 anonim válasza:
Ha van floppy-d akkor azon add be telepítés elején az általános ahci drivert, ha meg nincs akkor integrálni kell a telepítőbe. A neten vannak leírások (angolul).
9/9 A kérdező kommentje:
Nincs flopy.Nem hangzik túl egyszerűnek, de köszi a tippet, adtam egy zöld mancsot. :D
2019. jún. 24. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!