Mi történik ha vizes lessz a billentyűzet vagy az egér? És nincs áramtalanítva?
Figyelt kérdés
Mi történik ha nedvesség éri az egeret és a számítógép billentyűzetét?2019. jún. 20. 05:53
1/4 anonim válasza:
Velem már volt ilyen. Szétszedtem kitisztítottam és hajszárítóval megszárítottam. Aztán ugyanúgy müködött. De lehet csak szerencsém volt.
2/4 anonim válasza:
Az történik, hogy vagy elromlik, vagy nem. De tényleg.
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen szerencséd van. Mindenképp hagyd abba a használatát utána és ülj le kitakarítani és megszárítani. Utána pedig remélhetőleg menni fog. Nekem eddig 4 esetből 1-szer tönkrement a billentyűzetem miatta, a másik három esetben semmi gond nem lett. Egérnél szerintem még kevesebb az esély arra, hogy elromoljon valami, lévén jóval zártabb.
4/4 Shaddark válasza:
Attól függ milyen gyors vagy.
ha egyből megfordítod fejjel lefelé majd kikapcsolod akkor nagy eséllyel megúszod.
Ha nem akkor elfüstöl oár pillanat alatt amikor rosz helyre folyik.
Már feltéve hogy nem vízálló, már vannak olyanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!