Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Google drive törli/kitilt...

Google drive törli/kitilt érte ha 20-30 gigányi sorozatot feltöltök magamnak a drivera?

Figyelt kérdés
vagyis megosztólink nincs bekapcsolva, megosztás nincs bekapcsolva és normális elnevezése van nem pedig a torrentre utaló.
2019. jún. 20. 01:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, mivel ezzel már megsérted a szerzői jogot (lásd többszörözés joga) és mivel a tárhely nem a te saját tulajdonod, így a magáncélú másolatot sem tarthatsz ott.

Két lehetőséged van:

* vagy titkosítod mind az állomámnyok nevét és tartalmát - erre szolgál az oDrive vagy a Cryptomator, de a 7zip nevű archiváló-programmmal is titkosíthatod az állomány tartalmát

* vagy veszel merevlemezt - ez a legjobb ár/kapacitás-arányú adattárolási forma - és magadnak mentesz

2019. jún. 20. 01:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fog kitiltani és nem fogja törölni ha nincs megosztva. Nekem évek óta fent van egy csomó film, oda mentettem gépcsere előtt és nem töröltem őket miután letöltöttem az új gépre, azóta is ott vannak.
2019. jún. 20. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!