Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 7 vagy inkább windows 10?

Nándi91 kérdése:

Win 7 vagy inkább windows 10?

Figyelt kérdés

Van egy règi règi laptopom AMD Apu e-300 2x1.3Ghz procival 4 giga rammal ès 2 gigás

Radeon 6310-es videókártyával.

A kèrdès a következő:

Ha azt szeretnèm, hogy bizonyos játèkok jobban fussanak (ha csak egy kicsivel is) melyik operációs rendszer lenne jobb számára?

Normális válaszokat szeretnèk ès nem olyat, hogy vegyèl új gèpet meg ilyesmik...

2019. jún. 17. 02:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Windows 10 ből van olyan kiadás, hogy Thin PC, az gyengébb gépekre lett tervezve.

Én Win10-et használok kb mióta kijött, soha nem volt semmilyen gondom a frissítéssel.

Amúgy az alap Windows10 minimum gépigénye is nagyon kicsi:

[link]

2019. jún. 20. 19:38
 12/14 MolotovPunk ***** válasza:
Az én egyik új gépemen konkrétan gyári Win10 volt és egy év alatt kb kétszer kapott kék halált a hibás (félig kész) frissítések miatt.A Win10 szó szerint cseszegeti a merevlemezt.Frissítések nélkül egyébként használható lenne,de a gond az,hogy W10-nél a frissítéseket sem lehet normálisan kikapcsolni...így ha váltok is egyszer hetesről,ami nekem teljesen jó rendszer,akkor is inkább 8.1-re fogok váltani.
2019. jún. 20. 22:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is azért tettem fel a 7-est mert egyrészt azt irtam még ki régebben, emellett erről tudom, hogy elfut és nincs olyan igénye amit ne birna el a laptop :) windows 8.1-ben nem gondolkodtam mert eszembe se jutott, megérné akkor esetleg idővel arra áttérni?
2019. jún. 22. 21:29
 14/14 MolotovPunk ***** válasza:
59%

Stabilitásban kétségtelenül Windows 7 a legjobb választás,de ha idővel váltani kell majd,akkor szerintem érdemesebb Win10 helyett Win8.1-re váltani.A 8.1 is stabilabb rendszer a tízesnél.

Itt egy rövid pár perces téma erről.

https://www.youtube.com/watch?v=w3uR0hoCQic

2019. jún. 23. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!