Egy új 15"-os (alap) MacBook Pro-n gonolkodok, milyen tapasztalataitok vannak ezzel a termékkel?
A 900 ezres gépre gondolok itt. És elaősorban arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbizható ez a laptop, sokat kell szervizbe járni stb.?
De bármilyen ezzel kapcsolatos tapasztalat érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
200000- es ipaddal nem voltam meg szervizben. Masfel eves.
U.a. ceg. Napi 15 orat hasznalom.
Azt gondold át, hogy van-e szükséged valamilyen olyan szoftverre, ami csak Mac-re van (pl. FinalCut Pro).
Ha nincs, akkor válassz inkább egy Windows-os laptopot. 900 ezerért már nagyon komoly üzleti gépek vannak.
Hát azért azt nem mondanám, hogy nem sokkal olcsóbb. XPS 15 i7(van belőle i5 variáns is 4 maggal, ez 6 magos mint az olcsóbb macbook pro) 544 ezertől van, jobb GPU val(1050Ti vs 560X(ez egy sima 560, az X jelölésű 560 semmiben nem tér el az asztali 560 tól, laptopokba és oem gépekbe így került,ki tudja miért), habár csak 8gb rammal(ma 12-13 ezerről indul), ugyanakkora ssd vel. Gondolom a kijelzője jobb a macbooknak, kérdés hogy mennyire van jelentősége egy 15 colos kijelzőn a nagyobb felbontásnak, 1080p vel semmi gond ilyen kis méretben közelről sem - de ez egy teljesen jogos érv lehet mellette.
Természetesen nem kell megindokolnod hogy mire költöd a saját pénzed, de akárhonnan nézem 544 és 900 között igen-igen nagy a különbség.
Az alap MacBook Pro 500k körül van.
Vagy neked mit jelent az alap? :'D
Tenyleg korrrekt valasz, én a 4k-s kijelzővel felszerelt xps 15-öt állítottam szembe a macbook pro-val, úgy már nem nagyin van különbség.
Kell a 15", nekem a 13" kicsi :/
Illetve a 8gb ram ma már reménytelenül kevés, csak a chrome lezabálja a felét :D
Apróságok miatt döntötzem végül a macbook mellett (megjegyzem még sosem volt, csak teszteket láttam/olvastam róla, meg a boltban nyomogattalm) ilsenek például a trackpad, ami a laptop piacon szerintem a legjobb, a billentyűzet is a macbookon tetszik a legjobban, és talán a legerősebb érv a jó optimalizálás, meg hogy nem kell csúsztával állítgatni a teljesítményt, hanem a gép maga elntudja dönteni, hogy mennyi kakaóra van szükség.
"1080p vel semmi gond ilyen kis méretben közelről sem"
Uuh, ezt csak most láttam meg, és nem bírom megállni szó nélkül, bocsi. :D Szóval: De, van gond az 1080p-vel 15 colon. Az a gond vele, hogy nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!